Betalen

Veilig betalen bij Lovarex

Bij Lovarex ben je er zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen en betalen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.

iDEAL

Met iDeal betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt alleen met iDeal betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Bancontact

Bancontact accepteren wij speciaal voor al onze Belgische klanten. Betaal vanaf nu mobiel online met de nieuwe Payconiq by Bancontact-app op jou smartphone. Da’s snel, veilig en verrassend eenvoudig.

Creditcard

Je kunt direct betalen met MasterCard en VISA dankzij onze creditcard provider Stripe. Alle informatie is beveiligd met een SSL-verbinding, zodat je gegevens onmogelijk door een ander kunnen worden ingezien.

PayPal

Je kunt met PayPal direct betalen. Zorg ervoor dat je een positief saldo hebt op jouw PayPal account om je bestelling volledig te kunnen afronden. Betalen via PayPal kan ook met een gekoppelde creditcard.