Mijn Dom

Mijn ademhaling zit hoog, de spanning maakt me gek. Ik wring een beetje terwijl ik met mijn billen op een tafel zit, compleet naakt. Hij heeft me helemaal vastgebonden, een complex patroon van knopen. Het ritueel hiervan is verbindend, bijna teder. Nu loopt hij op me af en blinddoekt hij me, en hoewel de blinddoek losjes zit, is het zwart wanneer ik mijn ogen open. De binnenkanten van mijn dijen voelen nat van mijn eigen vocht. De geur van mijn dom vult mijn neusgaten als hij voorbij komt lopen. Hij rommelt in zijn kast en al mijn zintuigen staan op scherp. Ik hoor mijn dom om me heen cirkelen, als een roofdier om zijn prooi. Mond  open, gebied hij mij. Ik open mijn mond gehoorzaam en voel dat hij me knevelt met een ball gag. De touwen achter mijn rug voelen opeens strakker dan even daarvoor. Zodra het riempje achter mijn hoofd vast zit tilt hij me van de tafel. Staan, slet, zegt hij snerend. Het opgeven van de controle aan mijn dom voelt voor mij als thuiskomen. Ik hoef nergens over na te denken, ik kan alleen maar voelen en afwachten. De opwinding die ik voel is met geen woorden te beschrijven.

Voor ik door heb wat er gebeurt sleurt hij me weg van de tafel en duwt hij me tegen de bedrand. De koude, ijzeren spijlen drukken zich in mijn vlees terwijl hij me met mijn borstkas iets naar voren duwt. Dan pakt hij één van mijn benen op en begint mijn voet vast te binden aan het geraamte van het bed. Mijn kutje is nu compleet blootgesteld aan zijn blik en overgeleverd aan zijn genade. Het moet een interessant gezicht zijn, van achteren. Een jonge, strakke sub, handen vastgebonden op haar rug, blinddoek op haar ogen en gag in haar mond. Eén voet omhoog, vastgebonden aan de spijlen van het bed, de andere voet op de grond, naarstig op zoek naar houvast. Zodra hij achter me staat voel ik de warmte van zijn lichaam op mijn huid. Zijn handen glijden vanaf mijn enkels over mijn kuiten richting mijn poesje. Hij steekt zonder pardon twee vingers bij me naar binnen. Ik kreun verrast, mijn geluid compleet gedempt door de gag in mijn mond. Spuug begint langzaam langs mijn kin naar beneden te druipen terwijl hij zijn dikke, lange vingers in mijn natte kutje blijft steken. Dan laat hij me los en geeft hij een harde klap op mijn rechterbil. Mijn lijf schokt van schrik en ik kreun van opwinding. Het brandende gevoel op mijn bil verhoogt mijn geilheid en ik verlang naar meer. Het randje van pijn en genot is bij mij altijd al vaag geweest.

Een volgende klap volgt, precies op het randje waar mijn bil overgaat in mijn bovenbeen. Ik voel dat mijn huid rood en warm wordt. Ineens voel ik zijn lul tegen mijn poes aan drukken. Zijn dikke eikel baant zich een weg naar binnen en ik kan alleen maar kreunen als hij me steeds verder vult. De gag voorkomt dat ik teveel geluid kan maken. Hij begint zijn lul bij me naar binnen te rammen, genadeloos hard. Mijn lichaam schokt tegen de spijlen van het bed en hij pakt me vast bij de touwen op mijn lijf. Mijn voet zit nog vastgebonden aan het bed dus ik kan geen kant op. Hij tilt mijn bovenlichaam verder omhoog en legt één van zijn handen om mijn keel. Knik als je dit lekker vind, slet, zijn stem is donker. Ik knik naarstig met mijn hoofd. Dit is wat ik wil. Ik ga je kapotmaken, dat je niet meer op je benen kan staan straks. De opwinding doet mijn ingewanden samentrekken en mijn knieën worden week. Ik heb enigszins moeite met ademhalen door zijn grote hand die nog om mijn keel gesloten zit. Hij neukt me harder, zijn stoten nog agressiever. Zijn grote dikke pik klapt bij me naar binnen en zijn onderlijf maakt veel geluid op mijn billen. Zijn tempo neemt toe, evenals de ruwheid waarmee hij me neukt. Ik kreun onder mijn gag, ik hou het niet meer. Zijn grip op mijn keel wordt nog wat strakker. Ik ga je kutje volspuiten, slet, zegt hij vervolgens. Hij klapt nog een aantal keren kei hard bij me naar binnen, zijn ballen slaan tegen mijn onderbeen. Net als ik denk dat ik niet meer kan komt hij grommend klaar in mijn kutje. Hij spuit zichzelf leeg en verslapt meten de grip op mijn keel. Ik snak naar adem, mijn neusvleugels gaan snel op en neer. Mijn spuug loopt langs mijn gag over mijn keel en borstkas naar beneden. Licht kreunend beweegt hij nog een aantal keren in me. Uiteindelijklaat hij zijn pik uit me glijden, zijn cum volgt onmiddellijk. Zijn sperma druipt over mijn opgetilde been en ik hoor het in druppels neerkomen op het laminaat. Langzaam en heel voorzichtig maakt mijn dom me los. Hij begint bij mijn been en maakt dan mijn gag los. Ik adem dankbaar door mijn mond en lik mijn lippen af. Mijn kaken voelen ietwat stijf. Dan maakt hij ritueel de knopen op mijn rug los. Liefdevol, teder. Als laatste drukt hij een kus op mijn rug, waar de touwen zijn geweest.

Winkelwagen