Koppel die met VALENTIJN NAAR EEN PARENCLUB GAAT

Valentijn vieren in een parenclub
‘Zal ik voor dit jaar een tafeltje reserveren bij de Italiaan,’ stelde Jan voor. Maren rolde met haar ogen. ‘Goed dan, heb je liever bij de Chinees?’ kwam hij met een nieuw voorstel. Ze schudde met haar hoofd en zuchtte.
‘Ieder jaar altijd maar hetzelfde met Valentijn. Een boeket bloemen en een etentje,’ ergerde ze zich. ‘Ik wil eens wat anders.’ Jan krabde achteraan zijn nek.
‘Wat dacht je dan van een sauna bezoek. Ik huur iets af voor een paar uur en daarna kunnen we iets gaan eten.’ Maren had het gehad en verliet de keuken. De liefde van een man gaat echt door de maag, dacht ze prikkelbaar.
‘Wat wil je dan doen met Valentijn?’ vroeg Jan toen hij naast haar op de bank kwam zitten. Ze hief haar schouders op.
‘Weet ik veel.’ Hij voelde zich ongemakkelijk omdat hij zijn vrouw niet kon bekoren, daar hield Jan niet van. Het liefst legde hij haar in de bloemetjes. Iedere dag stuurde hij haar liefdevolle berichtjes, enkele keren op de maand kocht hij haar een boeket bloemen of soms een doos pralines. Maren vond het altijd heel attent en prees zichzelf gelukkig met een man als Jan, maar na zeventien jaar huwelijk, had ze eens zin in afwisseling. Jan was een tedere rustige man, ook in bed, was hij zacht en liefdevol. Maren had behoefte dat Jan haar eens ruw tegen de muur zou nemen of als een beest haar langs achter zou neuken. Ze had hem al enkele keren hier attent op gemaakt, maar het zat niet in hem om haar dat verlangen te geven. Zodra zij de touwtjes in eigen handen nam en hem vanboven aan bereed, kwam hij veel te snel klaar. Waardoor zij niet tot een hoogtepunt kwam.
‘Weet je,’ zei ze plots. ‘Laten we eens naar een parenclub gaan.’ Jan verslikte zich in zijn biertje.
‘Een wat?’ schrok hij.
‘Je hebt me gehoord. Een parenclub… doe nu niet of je het niet kent of dit voorstel compleet uit de lucht komt.’ argumenteerde Maren. ‘Ik heb je al zo vaak gezegd dat ik dit wel eens zou willen doen. Daarom misschien niet om seks met iemand anders te hebben, maar gewoon om eens te gaan kijken. Puur uit nieuwsgierigheid, weet je wel.’ Jan krabde opnieuw in zijn nek.
‘Ja nee, maar zo plots. Zo…’
‘Zo wat?’ onderbrak ze hem.
‘Wel ja.. Ik weet het toch niet,’ pruttelde hij tegen. ‘Ik weet niet of ik dit kan. Je weet hoe verlegen ik ben, zeker op seksueel vlak.’
‘Dat weet ik,’ pikte ze hier op in. ‘Misschien kan dat iets zijn dat je verlegenheid kan weghalen…komaan Jan we zijn al zo lang getrouwd en nog durf je me niet eens stevig te nemen. Het moet altijd rustig en teder verlopen. En begrijp me niet verkeerd. Ik hou ervan, echt waar! Maar ik verlang er zo naar om eens stevig genomen te worden. We hebben het al zoveel keer geprobeerd en toch lukt het je niet om van je rempedaal te gaan.’ Jan keek naar de grond. ‘Ik verwijt je het niet,als dat denkt,maar begrijp mij ook eens. Ik kom zelden tot niet klaar als we seks hebben,enkel omdat het me niet opwindt. Ik hou van je romantische ziel,maar haal verdomme dat beest eens uit jezelf en neuk mij zoals een bezetene.’ Jan stond recht en beet op een losse huid aan zijn vinger. Hij wist dat hij op dat vlak tekort kwam en dat nam hij zichzelf kwalijk en zij ook, ook al zei ze van niet. Hij draaide zich om en knikte. ‘Oké,’ antwoordde hij vastberaden. ‘We doen het, maar enkel om te gaan kijken. Ik wil geen seks met een andere vrouw en ik wil ook niet dat andere mannen aan jou komen.’ Maren glimlachte en ging akkoord met de voorwaarden.


Maren en Jan werden hartelijk begroet. Jan voelde zich onwennig en had veel liever nu op restaurant gezeten. Hij keek rond en merkte de bar en de dansvloer. Kun je hier ook al dansen, merkte hij op. Maren, die was helemaal nerveus en opgewonden tegelijkertijd. De euforie was in haar ogen te zien, net als een kind die voor het eerst naar een pretpark gaat. De dame van het etablissement legde hen uit waar de lockers waren, de jacuzzi met het zwembad en de kamers, die zich op het eerste verdiep bevonden.
Samen gingen ze naar de kleedkamers en deden hun kleren uit. Maren had een mooi zwart lingerie setje gekocht voor deze gelegenheid.
‘Ben je er klaar voor?’ vroeg ze voor de zoveelste keer. Jan knikte, al verlangde diep om momenteel op een andere plaats te zijn.
Ze gingen aan een tafeltje zitten. Het duurde niet lang of een ander koppel kwam zich aan de tafel toevoegen. Maren praatte met beiden, terwijl Jan stil mee luisterde. Af en toe knikte hij, maar hij was te verlegen om zich mee in het gesprek te voeren. Hij voelde wel aan dat de man van het koppel geïnteresseerd keek naar Maren. Het gaf hem een jaloers gevoel, maar hij zweeg. In tegenstelling legde hij zijn hand om zijn vrouw om aan te geven dat ze enkel van hem was.
Jan dronk van zijn bier en luisterde verder naar het gesprek dat Maren met de vrouw had. De dame vertelde dat het ook hun eerste keer was. Ze waren, net als hen, zenuwachtig. Maren knikte en begreep volledig wat ze voelde. ‘Het lijkt helemaal niet op een plaats waar iedereen seks met iedereen heeft,’ constateerde Maren. ‘Het lijkt eerder op een dans bar met eten.’ Het koppel knikte, eveneens als Jan. Er werd gedanst, gedronken en gegeten. Boven was er de mogelijkheid om andere
dingen te doen, maar die gebeurde enkel als er wederzijdse toestemming was. Maren voelde zich veilig, veiliger dan ergens in een donkere kroeg. Ook Jan kon niet ontkennen dat deze plaats hem geen onveilig gevoel gaf.
Af en toe voelde Jan dat er naar zijn vrouw werd gekeken, maar verder werd er niets ondernomen. Buiten dat ene moment wanneer er een jonge kerel bij de twee dames kwam staan en vroeg of ze zin hadden om mee naar boven te gaan. Ze giechelde en schudde hun hoofd. Dit ging nog wat te snel. De jonge kerel had er begrip voor en ging door. Zoiets zou niet gebeuren in één of ander café, waar er misschien een discussie zou volgen, met eventueel een gevecht achteraf. Iedereen hier respecteerde iedereen. Een nee was een nee!
‘Hebben jullie zin om mee naar boven te gaan?’ vroeg de dame. ‘Lekker mee ontdekken wat er boven te doen is.’ Maren knikte, maar Jan aarzelde. Ze legde haar hand in de zijne en nam hem mee.
Boven waren er verschillende kamers, enkele waren al bezet. Maren zag een dame die door drie verschillende mannen werd betast. De ene liet hem pijpen en de andere neukte haar langs achter. Jan vond het vreemd, maar zag de opwinding in de ogen van zijn vrouw en dat maakte hem wel geil.
Ze keken wat verder en zagen in een andere kamer, twee vrouwen in een 69 positie. Mannen stonden rondom de twee, terwijl ze elkaar vingerde. Ze rukte aan hun penis en keken opgewonden naar wat de dames aan het doen waren.
‘Zin om ook wat te doen met elkaar?’ vroeg de vrouw. Maren keek naar Jan en had er wel zin in, maar Jan schudde zijn hoofd.
‘Een ander keertje misschien,’ reageerde Maren. ‘Ik denk dat Jan en ik misschien best eerst een kamer alleen proberen.’
De vrouw knikte dat het geen probleem. ‘We zien jullie straks misschien nog wel. Doei.’
Maren ging het eerste vrije kamertje in dat ze zag. De ruimte had twee grote banken met kussens erom heen. In elke hoek van de kamer lagen er vuilbakjes en op tafel lag er een schaal met allemaal condooms in.
‘Zullen we,’ sprak ze geil. ‘Ik heb wel zin.’ Jan knikte, en kon niet ontkennen dat de opwinding van zijn vrouw hem niets deed.
Maren ging op hem zitten en kuste hem lekker op de mond, terwijl ze hem over zijn borststreek streelde. Zijn borst voelde zacht aan. De aftershave in zijn nek rook kruidig. Ze likte hem achter zijn oor, terwijl hij met zijn handen over haar billen wreef.
Kussend zakte ze naar beneden tussen zijn benen. Ze trok zijn boxershort naar omlaag en glimlachte bij het zien van zijn harde erectie. Likkend ging ze over het topje van zijn penis, om hem daarna volledig in haar mond te zuigen. Ze hoorde hem diep ademhalen, terwijl ze op en neer zijn penis pijpte. ‘Dat vindt je lekker hé?’ Hij genoot van wat ze deed, maar voelde zich niet altijd op zijn gemak, wanneer er iemand naar hen kwam kijken. Terwijl ze hem pijpte, kwam er een man gehurkt achter Maren en wou haar strelen. Jan maakte aanstalten dat hij dat niet moest doen. Hij vertrok zonder tegenspreken.
Daarna kwam er een koppel binnen en zette hen op de andere bank. Jan focuste zich meer op wat er rond hem gebeurde dan wat er met hem gebeurde. Maren zag dit en stopte met pijpen.
‘Concentreer je enkel op mij,’ benadrukte ze. Ze ging terug op hem zitten en nam zijn hand, daar zoog ze zijn wijs en middenvinger in haar mond en likte met haar tong rondjes om zijn vingers. ‘Vinger mij lekker klaar,’ beval ze hem.
Jan deed wat zijn vrouw vroeg. In het begin vingerde hij haar zoals altijd, rustig en niet te diep, maar Maren maakte hem duidelijk dat hij sneller moest gaan. ‘Kijk naar mij, terwijl je me vingert.’ Hij deed wat ze zei. Hoe sneller hij ging, hoe intenser hij de opwinding in haar zag. Haar gekreun werd luider. Hij voelde haar vingers in zijn haren. Met diepgaande bewegingen voelde hij hoe nat ze werd. Onophoudelijk bleef hij gefocust op haar genot en vingerde haar hoe hij haar nog nooit had gevingerd. De nattigheid van haar kut gleed over zijn hand op de grond.
Plots stopte hij. Maren begreep even min waarom hij was gestopt. ‘Draai je om,’ beval hij haar. Maren glimlachte en wist dat hij niet meer op de rem stond maar het gaspedaal had ontdekt. Ze draaide zich om en stak haar kont omhoog, genoeg om duidelijk te maken dat hij haar diep mocht nemen. Maren kreunde wanneer hij zijn penis in haar kut stak. Eerst ging hij voorzichtig, maar even later gingen alle remmen los en pompte hij diep in haar.
‘Dat is wat je wil. Is het niet?’
‘Mmmm ja,’ hijgde Maren. ‘Ja Jan, dat is wat ik wil. Neuk mij lieverd. Neuk mij hard.’
Jan ging als een bezetene tekeer en hoorde het geklets van haar billen tegen de zijne. Het geluid maakte hem nog wilder. Alsook het gekreun en gehijg van de bank ernaast, zij waren ook lekker met elkaar bezig. Hij zat neer, terwijl zij heftig op hem tekeer ging, als een ruiter die zijn paard bestijgt. Hij focuste zich terug op Maren en stak zijn penis nog dieper in haar kut. Hij boog voorover en wreef met zijn wijsvinger over haar clitoris. ‘Oh ja. Oh Jan niet stoppen. Ik ga…Oh ja, oh, oh…’ Maren schreeuwde het uit. Ze had nog nooit zulk orgasme ervaren. Dit was boven alle verwachtingen. Haar tenen tintelde na, terwijl hij bleef pompen in haar. ‘Jan, wacht even,’ hijgde ze na. Ze draaide zich om en hurkte voor hem. ‘Ik wil dat je klaarkomt in mijn mond.’
Jan keek haar verrukt aan, terwijl ze zijn lid diep in haar mond zoog. Hij zag haar hoofd op en neer bewegingen maken en dit voelde zo intens aan, dat de ontlading niet lang duurde. Maren stond met open mond klaar om zijn zaad in te slikken. Het spatte en droop over haar mond en hals.
Hij was tevreden, maar zij was eveneens tevreden. Ze waren allebei tevreden. Dit was eens iets anders dan de traditionele Valentijn avondjes op restaurant. Dit was een avondje om nooit meer te vergeten. Jan hield zijn vooroordelen van parenclubs voor wat het was, net als zijn verlegenheid. De rem was weg en Jan voelde zich als herboren na dit experiment.
Maren was tevreden dat haar man zich volledig aan haar gaf. Zij had eindelijk Jan kunnen ontdooien en dat wel op een hele originele manier. Wie weet vieren jullie dit jaar geen Valentijn op restaurant of thuis. Misschien is het eens tijd om die boeket bloemen achterwege te houden en eventueel een avondje te boeken in een leuk etablissement als deze. Maar, maar spreek goed af met elkaar, respecteer elkaars grenzen en doe vooral nooit iets waar je jezelf niet goed bij voelt!!! Geniet alvast van deze Valentijn en stop die traditionele shit eens weg en maak er eens iets nieuws en apart van samen…
A. Lilou

Winkelwagen