HOE STIMULEER IK HAAR TEPELS

Het stimuleren van de tepels bij een vrouw kan leiden tot aan orgasme!!

Maak vooraf goede afspraken en communiceer goed met elkaar zo kan je het genot voor elkaar verhogen. 

De borsten en dan vooral de tepels zijn één van de voornaamste erogene zones bij een vrouw. Jarenlang beschouwde men de tepels als onbelangrijk tijdens de seks. Maar tegenwoordig erkent men dat het stimuleren van de tepels van een vrouw tot een unieke en genotvolle ervaring kan leiden.

Sommigen denken dat ze in de tepels kunnen bijten of erin knijpen net alsof ze uit rubber bestaan. Maar in werkelijk moet je de tepels zachtjes aanraken en volgens de persoonlijke voorkeuren van de vrouw.

Tips hoe je de tepels van een vrouw stimuleert

Vele vrouwen hebben nog niet de ervaring gehad te genieten van een goede stimulatie van hun tepels.

Daarom zijn de volgende tips niet alleen nuttig voor mannen. Maar het zijn ook geweldige hulpmiddelen zodat vrouwen hun partners kunnen helpen nieuwe gewaarwordingen te ontdekken.

1. Begin zachtjes

Zachte aanrakingen, met de vingers of de tong, zijn wat veel vrouwen verkiezen. Deze kleine strelingen of bewegingen lokken heftige gevoelens uit. Beetje bij beetje verhogen deze gewaarwordingen de mate opwinding.

2. Trage cirkel bewegingen

Trage cirkelvormige bewegingen zijn een ideale manier om bij de vrouw een intens genot te creΓ«ren.

 • Raak eerst de top van de tepel aan en gebruik hierbij een trage kronkelende beweging. Ga dan verder naar de volledige tepel en streel deze net alsof je cirkels tekent.

3. Gebruik de tong en de lippen

Veel vrouwen vinden orale stimulatie veel plezieriger. Alles hangt af van de voorkeuren. Maar het is belangrijk dat je weet hoe je dit doet. Want een verkeerde manier kan pijnlijk en onaangenaam zijn.

 • Je kan beginnen met een beetje warme adem. Breng je mond dicht bij de tepel. Raak het niet aan en adem warme lucht uit op de tepel.
 • Met de tip van je tong maak je dan cirkelvormige bewegingen over de tepel.
 • Je kan kleine opwaartse en neerwaartse likjes over de tepel geven, maar doe dit nooit te lang.
 • Lik en kus maar doe dit altijd op een gevoelige manier.
 • Wanneer je mond meer in contact komt met de tepel kan je erop zuigen. Je kan er zelfs in bijten maar doe ook dit altijd op een erg zachte manier.
 • Wat dit laatste betreft moet je goed communiceren met je partner.Β Want sommige vrouwen vinden deze techniek niet plezierig. En in plaats van ervan te genieten kan het hen een onaangenaam gevoel geven.

4. Massages

Massages zijn een geweldig hulpmiddel om de borsten maximaal te stimuleren. Je kan massages zachtjes uitvoeren, soms ook iets heftiger, met of zonder oliΓ«n of glijmiddelen.

 • Leg je duim op de top van de tepel en maak cirkelvormige bewegingen over de tepelhof.
 • Met crΓ¨mes of glijmiddelen kan je nog meer doeltreffende en aangename bewegingen bewerkstelligen.
 • Wil je de tepels met de tong masseren, zet dan je handen stevig op de borsten. Dit zal helpen om de tepel harder te maken

LOVE EETBAAR GLIJMIDDEL

MASCULINE MASSAGE OLIE

5. Varia

Soms gaan de typische technieken wat vervelen en worden ze een sleur. In dat geval kan je iets anders uitproberen. Maak gebruik van enkele stoffen die erg stimulerend zijn.

 • Je kan een zijden stofje of van ruw materiaal gebruiken voor de tong. Wanneer je deze stof over de tepels wrijft zal dit een interessante activatie van de zenuwen veroorzaken.
 • Er bestaan ook tepelmassage-apparaten kopen.
 • Gebruik ook andere seksspeeltjes voor de tepels.

PERFECT FIT TEPEL VERGROTERS

CUTIES MINI VIBRATOR

Zoals je ziet is het niet zo ingewikkeld om de tepels te stimuleren. Je hoeft alleen maar te oefenen. Hou er steeds rekening mee dat deze zone een fijngevoelige behandeling vereist.

Winkelwagen