Hoe kies je nu het juiste speeltje❓

Hoe maak je nu de keuze welk artikel er beste bij jou past?

Onderstaand vind je beschrijving van de meest courante artikelen die op de markt zijn. Er wordt ook volop gewerkt om meer info per productcategorie op de webshop te plaatsen. Door op de productgroep te klikken kom je terecht op pagina met meer info. Vergeet ook niet om glijmiddel te gebruiken.

🚹Voor hem : stimulatie van de man mannelijke geslachtsdelen ( prostaat)

1.1 Fleshlight 

Deze zorgt voor de stimulans van de penis. Het verschil hierin je kan kiezen of je manueel zorgt genot of je kan ervoor kiezen om het automatisch te laten doorgaan. Daarnaast kan je ook kiezen welk soort je gevoel je wil creëren; oraal, anaal of vaginaal. Lees ook zeker hoe je de keuze maakt die best bij je past.

1.2. Penispomp:

Dit artikel zorgt niet voor extra genot maar zorgt ervoor dat je een langere en hardere erectie hebt. Er zijn ook penispomp waarin er een fleshligt in voorzien is zodat het een 2 in 1 is.

1.3. Cockring

Meestal is dit product nog redelijk onbekend bij de meeste mannen.

De cockring kan verschillende functies hebben

1 zorgt ervoor dat je langere een harde erectie hebt

2 Voorkomt ook dat je een vroege zaadlozing hebt

3 Voor extra sensatie tijdens het spel ( lees zeker de verschillende methoden bij aanbrengen cockring).

Indien je dit voor de eerste keer wordt gebruikt, wordt er aangeraden om een set aan te schaffen. Hiermee kan je experimenten zodat je na kan gaan welk formaat je het liefst hebt. Er bestaan ook cockrings met vibratie ( zie bij rubriek voor hen)

1.4. Buttplug

Bij de man kan de prostaat gestimuleerd worden met behulp van een buttplug. Vergeet zeker niet om voldoende glijmiddel aan te brengen. Hoe je hiermee aan de slag gaat je lees je hier.

🚺 Voor haar : stimulatie van de vrouwelijke lichaamsdelen : G-spot, clitoris en tepels

2.1. Dildo:

stimulans van de G-spot

                                Siliconen : deze wordt het meest gebruikt.

                                Glazen : worden gebruikt bij Temperature Play

2.2.  Vibrator

                                G-spot: deze zijn helemaal gevormd om het gevoelig plaats te gaan stimuleren

      Tepe                          Rabit: de G-spot en clitoris worden beide gestimuleerd.

2.3. Tepelklemmen:

vergeet ook zeker niet om de tepels te gaan stimuleren. Tijdens de stimulatie wordt er een intens genot gecreëerd bij de partner.

2.4. Voorbinddildo:

Je kan hiervoor kiezen om een harnasje aan te doen, er bestaan nu ook al artikelen op de markt waarvan de voorbinddildo vaginaal kan worden ingebracht zodat een harnas niet nodig is ( deze blijft wel goed zitten! )

2.5. Eitje:

voorafgaan kan er al een spel worden gespeeld waarbij er een eitje vaginaal wordt ingebracht en de G-spot stimuleert; Het eitje wordt bediend met afstandsbediening. Indien je liever de clitoris stimulatie hebt kan je ook kiezen voor een speeltje die in het ondergoed wordt aangebracht. Deze wordt ook bediening van op afstand. Misschien wel leuk tijdens een etentje?

 2.6. Buttplug

🚻Voor hen: artikels die je kan gebruiken met twee of alleen

3.1. Koppelvibrator

Er zijn heel wat artikelen op de markt terug te vinden die tijdens het spel gebruikt kunnen worden. Bij de meeste artikelen kan je die ook gebruiken om de intieme delen mee te stimuleren.

Bijvoorbeeld de endless joy van satisfyer kan op 14 verschillende manieren gebruikt worden.

Daarnaast is de Satisfyer multifun 3 ook op verschillende manier te gebruiken.

3.2. Wandvibrator

Bij de wandvibrator trilt de kop en deze zorgt voor het stimulerend effect. Deze kan gebruikt worden tijdens de massage. De trilling kan ook de tepels, clitoris, teelballen en penis stimuleren.

Er zijn hier verschillende formaten in zoals elke productcategorie maar begin met een wandvibrator die usb oplaadbaar is en niet met elektriciteitskabel gebruikt moet worden.

3.3. Cockring met vibratie

Er zijn heel wat cockrings op de markt maar er bestaan ook cockrings met een trillend effect. Wanneer de cockring wordt gedragen tijdens penetratie wordt de clitoris extra gestimuleerd. Dit kan zorgen voor een intens genot bij de partner.

Winkelwagen