het steegje

Het steegje – Hemelse Ketterij (Juli 2022)

Strompelend loop ik over straat. Godverdomme wat doen die kut stiletto’s ineens pijn. Waarom draagt men die ondingen ook alweer? Never mind. Bijna bij mijn taxi.

Terwijl ik voorbijloop kijk ik even naar rechts. Een leuke gast. Hij glimlacht naar me. Een scheve glimlach waarbij een kuiltje in zijn rechterwang verschijnt. Ik glimlach terug en hij houdt me staande. “Waar ga jij naartoe?” vraagt hij ondeugend. Ik lach uitdagend. “Waar wil je me mee naartoe nemen?” antwoord ik brutaal. Zonder nog één woord te zeggen pakt hij me bij mijn arm en sleurt hij me 5 meter verder een smal steegje in. Ik wist wel dat hij stout was, ik weet het altijd.

Eenmaal in het steegje ruk ik mijn arm los en duw ik mezelf tegen hem aan, hij staat met zijn rug tegen de vochtige muur. Ik kijk even naar links. ‘Ben je bang dat iemand ons kan zien?’ vraagt hij voorzichtig. ‘Nee, ik ben juist bang dat iemand ons níét kan zien,’ zeg ik stout. Onmiddellijk laat ik mezelf op mijn hurken zakken en ik trek ongeduldig zijn broek los. Mm, de pik die tevoorschijn springt is bijna net zo knap als zijn eigenaar. Langzaam maak ik hem nat met mijn tong en neem ik hem helemaal in mijn mond. Mijn lekkere vent ademt hoorbaar in en pakt mijn hoofd vast. Ik bewerk hem zoals alleen ik dat kan en ik merk dat zijn ademhaling sneller en onregelmatiger wordt. Wanneer ik abrupt stop kreunt hij teleurgesteld. ‘Dacht je nou werkelijk dat je alleen maar een pijpbeurt zou krijgen?’ vraag ik verontwaardigd. Hij lacht verontschuldigend. Ik kijk hem strak aan en til langzaam maar doelbewust mijn jurkje op. Hij gromt plotseling en pakt me wild op bij mijn billen. Hij draait me tegen de muur en ik voel zijn warme eikel tegen mijn inmiddels natte kutje. Hij duwt zich ruw bij me naar binnen en ik kreun wanneer hij me vult. Ik laat één been vallen zodat ik nog ergens op steun en hij duwt zich zo mogelijk nog dieper bij me naar binnen. Fuck, wat lekker.

Mijn hoofd leunt tegen de muur en hij begint in lange halen te stoten. Terwijl ik mijn hoofd naar rechts laat vallen zie ik dat een man naar ons staat te kijken aan het begin van het steegje. Ik glimlach wulps naar hem. Hij glimlacht verlegen terug en loopt dan snel door. Ik zag de lust in zijn ogen, jij wilde me ook afneuken gast, geef maar toe. Mijn huidige minnaar doet momenteel hard zijn best om ervoor te zorgen dat ik morgen even in elkaar krimp bij het zitten. Hij stoot harder en tilt mijn been hoger naast zich omhoog. Ik kreun diep. ‘Doorgaan, harder neuken,’ hijg ik, tussen mijn kreuntjes door. ‘Wil je nog harder? Vuil sletje?’ zegt hij, tussen zijn opeen geklemde kaken door. ‘Fuck ja, als ik harder zeg, is het harder!’ zucht ik. De inspanning laat zweetpareltjes op zijn voorhoofd verschijnen. Ik ben nog steeds niet verzadigd, maar ik ben ruimschoots onderweg. Hoe harder hij werkt, hoe meer opgewonden ik raak. Het feit dat er af en toe een voorbijganger nieuwsgierig naar ons kijkt brengt me over het randje. Uiteindelijk kom ik kreunend klaar en hij laat zich op hetzelfde moment ook gaan. Nadat hij grommend en sidderend mijn kutje volspuit trekt zich terug. Hij kijkt ineens wat verlegen naar me, verontschuldigend bijna. Ik geef hem met vlakke hand een klapje op zijn wang. ‘Goed gewerkt, jongen,’ zeg ik schor. Als een jonge hond kwispelt hij bijna met zijn staart. Ik haal een vinger langs mijn been en kijk hem strak aan terwijl ik mijn vinger in mijn mond stop. Zijn sperma smaakt ziltig. Vervolgens trek ik vastberaden mijn jurkje recht en loop ik richting mijn taxi.

Winkelwagen