EROTISCHE VRHALEN – sex op het werk

ik was nog hard aan het werk in de winkel om alles in orde te zetten voor de volgende dag. De rest van de collega’s waren alreeds naar huis. Dat dacht ik toch. Maar de vrouwelijke collega die werkt op administratie was ook nog aan het overwerken. het was een vrouw van 26 jaar waarmee ik al redelijk veel contact had. We lunchen meestal rond dezelfde tijdstip.

De was aan het aan afronden en ik wilde dat lichten doven van de winkel. We geraakten aan de praat toen er opeens een stilte viel. Ze sloeg met haar armen om me nek en begon met te zoenen. Ze zei dat ze dat altijd al had willen doen. 

We begonnen zoenen en mijn handen gingen over haar mooie lichaam. Toen ik haar blouse probeerde los te maken trok ze zelf haar jasje uit. Ik maakte mijn broek los en haal mijn pik uit. Ik zou wel zien of ik te ver ga. Maar niks was minder waar, ze nam mijn pik in haar handen en begon me af te trekken. 

Een paar tellen later zakte ze na een laatste keer zoenen door haar knieΓ«n en begon ze mij af te zuigen. Ik merkte dat ze heel graag mijn lul wilde, want ze zoog echt wel heel erg wild en lekker. Haar tong werkte heel goed mee en ook haar lippen deden wat ze moesten. 

Ik deed mijn lul in haar mooi kutje met gezwollen schaamlippen; toen ik haar penetreerde merkte ik dat ze strak en natter was dan ik had durven dromen. Het was allemaal heel gevoelig en allemaal en ik spelde met haar borsten. Ze waren zacht. ik neukte diep en hard. Na ene paar minuten kwam zij gillend klaar. 

Dit was het moment om ook te komen en ik gaf dit ook aan. Ze ging op de grond zitten en trok mij af en opende haar mooie mond. Ze stak haar tong uit en ik kwam schokkend op haar tong en lippen klaar. Daarna trokken we giechelend onze kleren aan, sloten af en gingen naar huis. Daar hebben we de rest van de nacht doorgebracht….

Winkelwagen