EROTISCHE VERHALEN – MIJN ONVERZADIGBARE VROUW EEN VERRASSING GEVEN

Mijn vrouw Silke en ik zijn al 5 jaar getrouwd en we kunnen nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Haar libido is wel wat hoger dan die van mij. Als we geen twee dagen seks hebben gehad is ze opzoek naar iets anders om haar energie kwijt te geraken. 

Onlangs was ik bij een vriend die net gescheiden was. We waren een pintje aan het drinken toen hij opeens begon dat hij nog weinig sex had. ik legde een hand op zijn schouder en bood hem mijn vrouw aan; Maar het moest wel onder één voorwaarde dat ik wel stiekem wilde kijken. Mijn vriend keek me eerst wat verbaast aan maar hij ging uiteindelijk akkoord.

Een week later ging mijn vrouw en ik naar eens feestje bij vrienden. Mijn vriend zou er die avond ook zijn. Ik had gevraagd aan Silke om een kort rokje aan te doen en iets doorzicht als t-shirt zodat we haar borsten niet iets te zien waren. Ze droeg wel geen lingerie. Ze trok zelfs nog hoge hakken aan waardoor haar benen nog langer leken. 

Ze liep uitdagend langs me en greep me vlug in mijn kruis. Dat en het idee dat ze vanavond door een andere man gepakt zou worden, maakte me enorm geil en ik wilde haar al direct neuken. Ik gleed met mijn hand onder haar rok en duwde een trileitje in haar vagina. En ik hield ze afstandsbediening bij me. 

Er was al veel gedronken en de mensen waren al wat losser in omgang en sommige dansten behoorlijk intiem op de dansvloer. Ik gaf Silke een baco stuurde mijn Silke er ook naartoe. ‘Laat zien dat je het beter kan. Ik zoek ondertussen wel een geschikte danspartner voor je. En als je het goed doet, dan krijg je een beloning.’ Weer keek ze me aan, maar ze was te geil om te protesteren. Heupwiegend liep ze met haar iets te korte rokje de dansvloer op en begon uitbundig te dansen waardoor haar rokje iets verder omhoog schoof en de onderkant van haar billen zichtbaar werden. Ik zette het trileitje aan. Een teken dat ze door moest gaan met haar dans. Al snel kwam er een man op haar af die haar openlijk bewonderde en zijn handen en zelfs haar handen masserend op haar borsten legde. Silke lachte naar hem en na een geile tongzoen waar ze ook hem in zijn kruis kneep, danste ze weer verder. De man met een stijve in zijn broek achterlatend. Snel liep ik op mijn vriend af en gaf hem een baco. ‘Hier geef haar dit en blijf het haar geven. Ze lust het graag en het neemt heel snel haar remmingen weg. Ga en dans met haar en vinger haar ondertussen. Maak haar zo geil mogelijk waar iedereen bij is. Mijn vriend liep een beetje onwennig de dansvloer op en gaf Silke haar baco. En daarna nog een paar. Deze nam ze, steeds met een brede glimlach, aan. Ze ging op haar tenen staan en gaf mijn vriend steeds weer een zoen op de wang om hem te bedanken. Mijn vriend glimlachte naar haar en pakte haar uiteindelijk bij haar heupen en duwde haar tegen zich aan. onmiddellijk liet ik eitje harder gaan. Silke keek me aan en ik keek glimlachend terug. Het leek alsof ze me begreep en ze ging onmiddellijk op mijn vriend toenadering in.

Mijn vriendbegon er plezier in te krijgen en hij liet een hand onder haar rokje glijden en aan het gezicht van Silke te zien was het duidelijk waar zijn vingers nu waren. Ze danste iets langzamer en duwde zich nog dichter tegen mijn vriend aan. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Hij gleed met z’n andere hand onder haar shirt en pakte haar halfvrije borsten en kneep en er flink in. Ondertussen kuste hij haar alsof hij haar te plekke zou nemen. Ik zette het trileitje een standje hoger en zag Silke reageren. Ze stond midden op de dansvloer te trillen omdat ik het eitje in een steeds hogere stand zette en mijn vriend haar bijna neukte waar iedereen bij was. Toen Silke zijn broekriem opentrok, nam mijn vriend haar mee naar de gang en liep door naar de slaapkamer van de gastheer en gastvrouw. Hij trok haar naar binnen en werkte haar rok omhoog. Zelf rende ik naar buiten en gluurde via de slaapkamerraam naar binnen. Ik zag nog net hoe mijn vriend haar rok omhoog werkte en deed onmiddellijk het trileitje in een hogere stand waardoor Silke hem z’n gang liet gaan. Dit had ze waarschijnlijk zonder het eitje ook wel gedaan. Zo geil was ze nu wel. Ze opende de broek van mijn vriend en trok deze in een ruk omlaag. onmiddellijk nam ze zijn enorme lul in haar mond en begon hem te pijpen. mijn vriend liet haar even begaan, maar nam toen de leiding over. Hij nam haar hoofd in zijn handen en begon haar eerst zachtjes en daarna steeds harder en dieper in haar mond te neuken. Ik hoorde haar kokhalzen, maar Mijn vriend was helemaal losgeslagen en ging als een bezeten door. Plots verkrampte hij en hield haar hoofd stil. Ik zag Silke meerdere malen slikken en wist dat Mijn vriend zijn sperma tegen haar wil in haar keel loosde. Hij bleef in dezelfde positie staan totdat ze rustig werd en alles tot de laatste druppel had doorgeslikt. Uiteindelijk haalde hij zijn grote lul uit haar mond en eiste dat ze hem weer stijf zou pijpen. Tot mijn verbazing deed ze het meteen en vol overgave. Waarschijnlijk waren al haar remmingen verdwenen. Toen zijn lul weer in vol ornaat recht vooruit stond besefte ik dat hij minstens 23 centimeters moest zijn en ontzettend dik. Hij legde Silke op het bed van de bewoners en ging zo staan dat ik precies kon zien wat hij deed. De zak. Hij wist dat ik hier stond en hij genoot ervan.

Hij duwde twee vingers in de gleuf van Silke en begon deze heel hard en ruw in en uit te stoten. Silke kreunde en probeerde hem weg te duwen. Hij grijnsde naar mij en duwde zijn lul weer in haar mond. Ondertussen nam hij drie vingers in de mond en en duwde deze weer in haar gleuf. Toen Silke begon te protesten liep hij naar de deur en opende deze. Silke bleef verbaasd liggen. Een tweede man kwam binnen en deed de deur op slot. Het was de gastheer! Hij gaf Mijn vriend een hand en kleedde zich uit. Ondertussen had Mijn vriend weer drie vingers in d’r gleuf getopt. De gastheer liep op het bed af en stak zijn lange lul in Silke’s mond en begon haar hard te neuken. Zonder gevoel. Zonder medelijden. Ik zag de tranen in haar ogen, maar tegelijkertijd zag ik haar ook zuigen alsof haar leven ervan afhing. Mijn vriend lachte en stopte vier vingers in haar gleuf en roerde flink. Uiteindelijk pakte hij een fles glijmiddel die op het nachtkastje stond en smeerde zijn hand ermee in. Daarna stopte hij zijn vier vingers weer in haar. Dit had mijn Silke nog nooit gedaan en ik was verbaasd of ze dit wilde. Eerst haalde Mijn vriend het trileitje eruit en ging daarna ook met zijn vijfde vinger haar gleuf in. Silke duwde zijn hand weg, maar doordat de gastheer haar nog steeds ruw in haar mond neukte kon ze niet veel meer doen dan Mijn vriend verder zijn gang te laten gaan. En dat deed hij. Hij maakte zijn hand zo smal mogelijk en duwde hem stukje voor stukje naar binnen totdat deze er tot aan zijn pols erin zat. Silke trilde helemaal en Mijn vriend wachtte tot ze rustig werd en begon daarna heen en weer te pompen. Silke draaide met haar heupen om zijn hand eruit te krijgen, maar het hielp niet. De mannen hielden haar vast en gingen door als een volledig op elkaar ingespeelde team.Ik raakte ondertussen zo geil van het hele schouwspel, dat ik mijn broek omlaag had getrokken en mezelf aan het aftrekken was. Plotseling was er een hand die het werk van me overnam. ‘Mijn man houdt ervan om ruw te neuken en vooral in trio’s. Ik wist dat vanavond je vrouw aan de beurt was. Kom laat me je pijpen terwijl jij van het geile schouwspel geniet.’ Het was de gastvrouw die haar taken erg serieus nam en mijn lul hard zuigend in mijn mond liet glijden. Ik wist niet wat me overkwam, maar maakte er dankbaar gebruik van. Wat kon deze vrouw pijpen! Ik keek ondertussen naar binnen waar de hoofd van mijn vrouw stevig door de gastheer werd vastgehouden terwijl hij zichzelf leegspoot en nog een paar keer diep in haar keel stootte. Hij liet zich achterover op het bed vallen met zijn lul nog recht omhoog. Ondertussen hield mijn vrouw de vuist van Mijn vriend vast die haar nog steeds ruw neukte met zijn vuist. Blijkbaar genoot ze ervan want ze kreunde alsof ze nog nooit zo genoten had. Toen ze verkrampte en viel uiteindelijk slap achterover. Langzaam haalde Mijn vriend zijn vuist tevreden uit haar gleuf.

Maar rust kreeg ze niet. Na een paar likken over haar clitoris en klom hij boven op haar en duwde zijn grote dikke lul naar binnen. Hij begon meteen in een snel tempo te stoten en Silke probeerde deze zo goed mogelijk op te vangen. Iets wat haar blijkbaar veel moeite kostte omdat ze al behoorlijk uitgewoond was. Maar medelijden hadden ze niet met haar. Mijn vriend rolde op z’n rug en nam haar mee. Ondertussen pompte hij gewoon door. Mijn gastvrouw was ondertussen opgestaan. ‘Als je verder wilt kijken, dan moet je meekomen.’ Meteen pakte ze me bij de hand en trok me via de terrasdeur de slaapkamer in. Ik schrok, maar het drietal merkte niet eens dat we er waren. De gastvrouw ging over de leuning van een stoel hangen. ‘Kom, neuken jij.’ Na enige aarzeling duwde ik enthousiast mijn lul naar binnen en begon te pompen. De gastvrouw kreunde alsof haar leven ervan af hing en haar borsten bungelden naar beneden en deinden op de stoten heen en weer. Ik pakte ze in mijn handen en begon ze hard te masseren. Ondertussen schreeuwde ze naar haar man. ‘Kom op lul. Neuk die slet zoals ze nog nooit geneukt is en dek haar zoals ze nog nooit gedekt is. Ik wil haar zien creperen en ik wil haar horen kreunen. Blijkbaar wisten de mannen wel dat we er waren. Onmiddellijk begon haar man Silke’s sterretje te masseren en stak er een vinger in die snel werd gevolgd door een tweede en een derde. Hij trok deze iets uit elkaar en ik hoorde Silke kreunen en iets protesteren. Maar helpen deed ik haar niet. Ik was te geil, ik neukte de meest geile vrouw die ik ooit had ontmoet. ‘Als mijn man vanavond je vrouw in haar kont mag neuken, dan mag jij in de mijne. Heel hard en diep.’ Dit hoefde ze geen twee kee te zeggen. Dit had ik altijd gewild, maar zover had Silke nooit willen gaan. Ik haalde mijn lul uit haar kut en duwde tegen haar ster. Ondertussen riep ik geil naar haar man dat hij zijn gang mocht gaan en mijn slet mocht neuken tot ze niet meer kon. Als een gek duwde ik mijn lul naar binnen en ragde mijn gastvrouw als een dolle. Ondertussen zag ik haar man met moeite zichzelf toegang verschaffen tot Silke’s sterretje. Silke duwde hem weg, maar hij hield haar handen op haar rug. Ondertussen neukte Mijn vriend haar onverminderd door en zoog zo hard aan haar tieten dat ze het uitschreeuwde van pijn en genot. Toen ze bijna op een hoogtepunt was duwde de gastheer zijn lul voor ik haar sluit spier verder haar kont in. Ze gilde, maar de heren gingen door met stoten alsof hun levens ervan afhingen met Silke vermoeid en genietend tussen hun in. ‘Doorgaan fluisterde ze. Doorgaan watjes.’ Lachend verhoogde de heren hun tempo en spoten nagenoeg tegelijkertijd hun sperma in haar. Daarna trokken ze zich terug en lieten haar uitgeput op bed liggen. ‘Liggen blijven dame. Het lekkerste komt nog.’, commandeerde de gastheer. Daarna liepen ze beide naar ons toe en de gastvrouw likte beide pikken tot de laatste druppel schoon terwijl ik nog wild in haar stootte. Dit was teveel voor me en ik spoot mijn sperma in haar darmkanaal. De gastvrouw lachte tevreden en liep naar het bed en ging boven het hoofd van mijn vrouw hangen. Langzaam drupte mijn sperma eruit en mijn vrouw opende gewillig haar mond en ving alles op. Daarna zakte de gastvrouw verder door de knieën en mijn vrouw likte haar sterretje helemaal schoon! Vanavond had mijn Silke geen grenzen meer, ongelofelijk. Wat een heerlijke geile vrouw had ik toch.

Uiteindelijk ging mijn gastvrouw met haar hoofd tussen de benen van Silke en likte al het sperma en kutgeil eruit, ondertussen vingerde ze Silke totdat deze nog één keer klaar kwam. Daarna stak ze haar tong zo diep in haar om het laatste beetje sperma nog op te zuigen. Ze keek Silke dankbaar aan. Silke lachte haar toe en gaf haar een tongzoen en deelde zo het laatste restje sperma.

Uitgeput keken we elkaar aan. Wat een heerlijk en geslaagd feestje was d

Winkelwagen