EROTISCHE VERHALEN – MET TRUUS NAAR DE PARENCLUB

Truus en ik kenden elkaar en hadden seks ook al waren we nog in relatie. Nu is dit niet meer het geval en zijn we gewoon samen. 

We gingen ‘s avonds naar de parenclub in kuurne om samen te vrijen. Het was er nog algemeen rustig, we hadden heel de avond seks en liepen er naakt rond. 

Om heel de tijd naakt rond te lopen hebben we geen problemen want we zijn naturisten, we vinden het net zeer fijn om niks aan te hebben. Zelf ook ik er enorm van om te kijken naar stellen die vol passie de liefde aan het bedrijven zijn. Vooral als de vrouw het zich naar haar zin heeft. 

Beiden zijn we mooi bruin en slank. We zijn niet aan dat zongenoemd ‘ swingen’ Truus is leuk, ze lacht veel en heeft een vriendelijke uitstraling. Z heeft een lekker kontje en geweldige tieten. Met een uitstekende en eigenwijzige clitoris.

De eerste keer in de club was natuurljk spannend. In de kleedruimte trok ze een spannend tijgerprint hempje aan met hoge hakken en geil piepklein slipje. Ikzelf deed mijn onderbroek aan. We zouden de club eerst verkennen. Veel mooie grote ruimte en veel fijne plekken om te vrijen. 

Binnen bij de bar zaten twee andere stellen en wat loslopende mannen hingen er rond. ik ging liggen op een bed en deed mijn broekje opzij zodat mijn lul omhoog veerde. Kijk! Hij staal al op je te wachten: grijnsde ik. Ze trok haar slipje opzij. Ze ging recht boven mijn gezicht staan en zakte tergend langzaam door de knieΓ«n. Haar kut naderde min gezicht.  Ik kon haar sap al ruiken;  Uiteraard wilde ik mijn tong uitsteken om haar sap te proeven, maar plagend veerde ze weer omhoog. “Nee nee, nu nog niet, stouterd”.

Ze bewoog naar beneden en liet haar geopende kutje over mijn lul heen en weer glijden. Met haar schaamlippen elk aan een kant van de stam gleed ze heen en weer. Mijn eikel raakte steeds net haar klitje aan. Maar mijn lul mocht niet naar binnen. 

Wat me verbaasde is dat ze zich geen enkel moment afvroeg of er misschien iemand aan het kijken was.

De kijkende mannen stonden kwijlend aan hun lul te trekken in de hoop uitgenodigd te worden om me te doen. Maar Truus wenste dit niet ze had al eerder aangegeven dat ze man alleen wenste. Maar bekeken worden had ze blijkbaar geen moeite mee. 

We namen even pauze en aten/dronken iets in de club. 

Wordt vervolgt…

Winkelwagen