EROTISCHE VERHALEN – MET TRUUS NAAR DE PARENCLUB DEEL 2

Bekeken worden, we vonden het allebei wel spannend. We lagen te knuffelen op een grote zachte matras en veel kussens. Ik lag op mijn rug, en Truus zat op haar knieΓ«n. 

Ze zoog zachtejs op één van mijn tepels terwijl ze stevig in de andere kneep. Daar wort ik zo opgewonden van. Iedere keer dat ze erin kneep sprong mijn harde pik eventjes omhoog door mijn buik. De arme tepel werd daarna weer zachtjes gezogen, maar nu kneep ze weer hard in de andere. 

In tussentijd vingerde ik voorzicht haar poesje dat alweer kletsnat was. Blijkbaar was het uitzicht op haar kale poes die gevingerd werd goed, want ik hoorde wat geschuifel en gehijg van rond ons. 

Een leuk koppel stond te staren naar ons! Mogen we erbij komen liggen? We knikten met volle glimlach op ons gezicht. Meteen nam Truus de pik van de andere man vast en begon eraan te zuigen. Ikzelf streelde de harde tepels van de dame.

Het duurt niet lang op Truus kan haar niet meer bedwingen om om de harde pik te rijden. De pik glijdt in haar super geil naakt kutje. Toen de andere dame dit zag wilde ze ook meteen mijn pik betreden! Er werd er volop geneukt en gevingerd. Tot we beide klaarkomen in de dames! 

Daarna drinken we nog gezellig iets aan de bar….

Winkelwagen