Erotische verhalen – Op onderzoek bij (deel 2)

Verdwaald met zijn gedachten en stijve pik zat hij te staren naar het plafond. Tot opeens de deur van de onderzoekskamer openging. Er stond er zeer geile dame in de deuropening met een witte uniform aan. Meteen keek hij naar haar, stond voorzichtig recht en liep haar richting uit. Ze beviel hem meteen om plaats te nemen op de onderzoekstafel. Ze nam meteen beide teelballen in de hand en voelde hoe opgespannen die waar door het vocht. Ze pompte ook nogmaals op de pomp. Vervolgens haalde ze alle materialen af en bevestigde een vibrerende cockring. Hij moest zich ontzettend inhouden om niet meteen te beginnen trekken zodat zijn ballen geledigd kon worden, maar hij verdwaald in de opening van de short. Hij zag er twee stijve tepels uitsteken in het katoen. Hij keek recht naar beneden in de short en zag een klein stofje onderaan. 

Zij had het meteen door dat hij zat te gluren en gaf hem meteen slaag op zijn billen! Ze haalde uit haar kasten een vibrerende anaalplug. Hij moest op de zij gaan liggen en zonder al te veel moeite plaatste ze de anaalplug en liet die meteen op hoge stand vibreren. 

Vervolgens trok ze haar short open en deed ze haar onderbroekje uit. Het vocht stond al op haar lippen, ze kroop op de onderzoekstafel en op de man. De pik gleed in het spannende kutje van dokteres. Hij trok aan haar stijve tepels wanneer ze geen en weer bewoog op de dikke pik. Ze begon luid te kreunen want ze voelde de vibratie die bevestigd was aan de cockring.

Zijn drang was veel te hoog en hij draaide zich meteen om zodat ze onderaan lag. Hij stopte zijn vingers in haar kutje en begon hard te vingeren. Hij vond er ook een tarzan en plaatste die in haar kutje. Geen en weer stoot hij de vibrator tot ze…. klaarkwam! Hij trok zo hard aan zijn pik dat hij spoot op haar borsten.

Winkelwagen