Erotisch verhaal – mijn verslaving

Ik kijk op de klok. Vijf voor vijf. Nog even en ik ben afgewerkt. Of beter gezegd: ik word afgewerkt.

De hele dag werpen we al heimelijke blikken naar elkaar. Ik kan zien dat hij mijn benen bestudeert over zijn laptop heen. Expres doe ik mijn knieΓ«n even verder uit elkaar zodat hij, misschien, net mijn rode ondergoed kan zien. Aan zijn ogen zie ik dat mijn missie geslaagd is.

Ik heb een vriend, hij heeft een vriendin. Toch is het de spanning die me elke keer doet terugkomen. Als een verslaafde op zoek naar haar volgende dosis, de ruwe passie en de verbodenheid maken me keer op keer zeiknat. Wanneer ik thuiskom na een goede neukpartij met Juul heb ik altijd zin in meer. Meestal bespring ik mijn vriend zodra ik ons appartement binnenstap. Tijdens de seks zit ik in mijn gedachten weer bij Juul. Ik sluit mijn ogen en stel me voor dat het Juul is die me wederom pakt met zijn heerlijke lul. Of het eerlijk is tegenover mijn vriend? Nee, tuurlijk niet. Ik weet ook wel dat het niet goed is wat ik doe. Alleen afkicken is me tot nu toe nog niet gelukt…

β€˜Tot maandag!’ zegt Joke, terwijl ze naar me zwaait en haar auto in stapt. Ik wuif enthousiast terug en stap zelf ook in mijn auto. Mijn telefoon trilt en ik zie dat ik een bericht heb van Juul. β€œEven wachten tot Dirk wegrijdt.” Ik kijk snel om me heen en zie dat de auto van Dirk nog steeds in de parkeergarage staat. Achterin de garage staat de auto van Juul, zijn koplampen aan. Ik tik even ongeduldig met mijn vingers op het stuur en dan zie ik vanuit mijn ooghoek dat de auto van Dirk optrekt en wegrijdt. Hij toetert nog even naar Juul en ik zie vaag dat hij zijn hand opsteekt. Ik start mijn auto en rij in de richting van Juul, daar zet ik mijn auto weer stil. Ik stap uit en voel mijn hartslag onmiddellijk versnellen. Mijn poesje is al nat van de opgebouwde spanning. Ik trek het passagiersportier open en stap in, zonder iets te zeggen. Meteen trekt Juul mij aan mijn nek naar hem toe en hij begint me gepassioneerd te zoenen. Ik zoen hem gretig terug en leg mijn hand op de bobbel in zijn broek. Zijn lul is al klaar voor actie en ik kan niet wachten om hem naar binnen te voelen glijden.

De vingers van Juul grijpen onder mijn rok en om mijn slipje heen. β€˜Hmm, zeiknat alweer,’ zegt hij goedkeurend. Ik duw mijn onderlichaam dichter naar zijn hand toe en voel hoe zijn middelvinger bij me naar binnen glijdt. Kreunend blijf ik mijn heupen lichtjes bewegen en zijn wijsvinger komt erbij. Dan trekt hij mijn slipje naar beneden, zo goed en zo kwaad als het gaat. Ik help hem mee door het onding over mijn voeten heen te trekken. Hij heeft intussen zijn broek open geritst en zijn lul tevoorschijn gehaald. Snel buig ik over hem heen en ik neem zijn pik in mijn mond. Ik maak hem nat en laat hem diep naar binnen glijden. Juul legt zijn hand losjes op mijn haren en leunt achterover in zijn stoel. Ongeduldig stop ik na een minuut weer met pijpen. Ik hijs mijn rok omhoog, schop mijn hakken uit en werp mezelf bovenop hem. Zijn pik glijdt in één vloeiende beweging naar binnen en ik zucht door het gevulde gevoel wat hij bij me teweeg brengt. Hij pakt me stevig vast en zoent me met veel tong. Ik begin op zijn schoot te bewegen en voel hoe hij langzaam in en uit me glijdt. Zijn lengte lijkt niet op te houden, zo ver kan ik omhoog komen zonder dat hij uit me glipt.

Juul pakt mijn heupen vast om me met veel geweld weer telkens terug te laten komen op zijn lul. Ik kreun wanneer hij me lichtjes pijn doet bij elke stoot. Uiteindelijk merk ik dat ik vandaag ook aan mijn trekken wil komen. Mijn clit staat zowat in de fik. Ik haal zijn handen van mijn heupen en leg ze op mijn tieten. Vervolgens begin ik ritmisch op hem te bewegen, mijn clit tegen zijn schaambot aan. Zijn pik glijdt telkens een heel klein beetje uit me voordat ik weer terug ben. De wrijving tegen mijn clit brengt me al snel naar mijn hoogtepunt. Kreunend laat ik me tegen hem aanvallen, mijn billen iets omhoog. Hij maakt gretig van de kans gebruik door mijn heupen weer vast te pakken en zichzelf hard naar binnen te rammen. Keer op keer klapt hij bij me naar binnen en ik voel dat het niet lang gaat duren voordat hij zich in me verliest. Nog een paar stoten en hij komt grommend en sidderend in me klaar. Hij laat zijn lul nog een paar keer diep in en uit me gaan en komt dan tot stilstand. Ik laat mijn voorhoofd tegen het zijne zakken. We hijgen allebei en zijn licht bezweet. Hij geeft me een diepe kus en knijpt nog eens in mijn heupen.

Ik hef mijn heupen op en laat hem uit me glijden. Onmiddellijk voel ik zijn sperma langs mijn been omlaag glijden. Geroutineerd pak ik een tissue uit een pakje wat, heel toevallig, altijd op dezelfde plek ligt. Ik dep mezelf droog en trek mijn ondergoed omhoog en mijn rok omlaag. Wanneer ik mijn hakken aandoe open ik het portier, de tissue nog in mijn hand. Juul trekt mij aan mijn andere hand nog even naar hem toe. β€˜Kus,’ zegt hij. Ik geef hem een smakkerd op zijn mond en glimlach stout naar hem. β€˜Zelfde tijd, volgende week?’ vraag ik ondeugend. Juul knikt en laat dan mijn hand los. Ik stap uit en deponeer de tissue in de afvalbak. God weet hoeveel ik er daar al heb weggegooid.

Heupwiegend loop ik richting mijn eigen auto. De auto van Juul start en hij toetert, ik hef mijn hand naar hem op en stap dan in mijn eigen auto. Ik start mijn auto en app mijn vriend dat ik onderweg naar huis ben. Ik ben klaar voor ronde twee. Wel eerst even douchen, natuurlijk.

Winkelwagen