De Single reis

MET DANK AAN HEMELSE KETTERIJ

Ik kijk om me heen en slaak een tevreden zucht. Wat is het hier prachtig. De zeilboot deint zachtjes op het zeewater en de zonsondergang lijkt zo dichtbij dat ik hem bijna kan aanraken. De single reis naar KroatiΓ« is voor mijn part nu al geslaagd. Het enige jammere is dat ik met geen enkele man echt een klik heb. Ze zijn allemaal aardig, begrijp me niet verkeerd. Het is het gewoon nΓ©t niet. Daarnaast ben ik me ook bewust van het feit dat het doel van een single reis niet per se het vinden van liefde is. Je gaat gewoon lekker op vakantie met andere gelijkgestemden. Ach, ik heb het tenminste oprecht naar mijn zin, dat is wat telt.
Hier, Nicole, voor jou! Ik kijk naar rechts en staar recht in de kiwi-groene ogen van Danielle. Ze houdt een glas witte wijn voor mijn neus. Lekker, thanks! Ik pak het glas dankbaar van haar aan. Mag ik er bij komen zitten? Vraagt ze vrolijk. Natuurlijk, kom. Ik schuif een stukje aan de kant om ruimte voor haar te maken op de boeg van de boot. Ze zit in een ontspannen kleermakerszit en neemt een grote slok van haar wijn. Dan houdt ze hem ineens omhoog. Ik vergeet helemaal te proosten! Cheers, zegt ze terwijl ze mijn glas aanraakt. Proost, Danielle, reageer ik warmpjes. Ze is een ongelooflijk mooie meid. Ik kan met recht zeggen dat ze de wildste was van ons gezelschap. Ze heeft haar lange, dikke haren los over haar rug hangen. Haar tattoos steken mooi af bij haar zongebruinde huid. Ik kan haar borsten in haar bikinitopje zien en betrap mezelf er op dat ik wil weten hoe ze er naakt uit zouden zien. Beschaamd wend ik mijn blik af. Ik heb mezelf altijd onder de noemer β€˜hetero’ geschaard. Ik vond vrouwen wel mooi maar had verder nooit iets voor een vrouw gevoeld of zelfs maar met een vrouw gekust. Toch was er iets aan Danielle wat ik niet kon negeren.
De avond komt tot zijn einde en we maken ons klaar om de boot verlaten. Na 4 glazen wijn voel ik aan mezelf dat ik op z’n minst aangeschoten ben. Danielle komt op me aflopen en ze haakt haar arm in die van mij. Heb je zin om nog samen een drankje te doen op de hotelkamer? Ik knik vol overtuiging. Lijkt me gezellig! Ze knijpt in mijn arm. Mijn minibar is al leeg, zullen we die van jou soldaat maken? Fluistert ze geheimzinnig. Ik lach hardop. Tuurlijk, kom maar naar mijn kamer. Ik voel spanning in mijn onderbuik bij het idee van Danielle, alleen, op mijn hotelkamer. Nou mop, ik ga me eerst nog even opfrissen en dan kom ik er aan. Ze laat mijn arm los en loopt richting de trap die naar haar hotelkamer leidt. Mijn ogen glijden als vanzelf naar haar voluptueuze billen en heupen die verleidelijk wiegen onder haar strandrokje. Ze draait zich om, net voor ze de trap op loopt en ze zwaait naar me. Betrapt zwaai ik snel terug voordat ik me uit de voeten maak naar de lift.
Eenmaal in mijn hotelkamer krijg ik de rust niet gevonden. Beelden van de borsten en billen van Danielle blijven door mijn hoofd schieten. Ik ga op mijn bed zitten en sta na drie seconden weer op. Ik vouw mijn handdoeken in de badkamer opnieuw op en check mijn make-up. Dan doe ik de deur naar het balkon open. Na vijf seconden besluit ik hem weer dicht te doen. Beheers jezelf een beetje! Zeg ik tegen mezelf. Ik besluit mijn boek erbij te pakken en even op bed te gaan lezen. Geen enkel woord van de pagina’s blijft hangen en ik besef dat ook dit niet werkt. Voor mijn boek mijn nachtkastje raakt wordt er enthousiast op de deur geklopt. Ik schiet omhoog en mijn boek valt met een plof op de grond. Shit! Ik vloek terwijl ik het boek snel op mijn nachtkasje flikker en richting de deur hobbel. Met een zwaai open ik de deur en ik probeer nonchalant en vooral niet buiten adem in de deuropening te staan. Danielle kijkt een beetje verward als ze ziet dat ik mijn snelle ademhaling toch niet compleet kan onderdrukken. Hee meid, ik heb toch nog een mini flesje prosecco in mijn koelkastje gevonden! Ik dacht ik neem hem mee. Ze wurmt zich langs me heen de kamer binnen en ploft casual op het bed. Heb je glazen? Vraagt ze terwijl ze het flesje omhoog houdt. Ik sta als bevroren in de deuropening. Het is een vreemd gezicht, Danielle op mijn bed. Halloooo..? Vraagt ze terwijl ze nog een keer het flesje omhoog houdt. Oh, shit, ja natuurlijk! Zenuwachtig pak ik twee glazen uit de badkamer en breng ze naar Danielle op het bed.
Ze draagt een soort nachtjurkje wat nog net niet doorschijnend is. Ik kan de contouren van haar lichaam zien en merk dat dit me opwindt. Geconcentreerd kijkt ze naar de fles terwijl ze het kurkje plopt. Haar ogen worden groot als de fles begint te spuiten. Shit, shit, shit! Ze brengt het flesje omhoog – precies de verkeerde keuze – en we worden allebei helemaal natgespoten. Ik pak het flesje van haar over en breng hem snel de badkamer in. In de slaapkamer hoor ik Danielle kei hard lachen. Ik kom terug en kijk lachend naar beneden, mijn witte jurkje is zeiknat en mijn rode bh schijnt er dwars doorheen. Danielle kijkt naar mijn kleren en vervolgens naar haar eigen natte jurkje. We barsten allebei opnieuw in lachen uit. Nou, dit ding kan dus ook meteen in de was, zegt ze grappend. Ik trek mijn natte jurkje met twee vingers van mijn lijf af. Deze net zo goed, grinnik ik. Zonder nog een woord te zeggen trekt ze in één vlotte beweging haar jurkje uit over haar hoofd. Ze staat op van het bed en loopt, in haar zwartkanten ondergoed, richting het balkon. Ik kijk naar haar billen, ze zien er geweldig uit in haar brazillian slip. Ze schuift de deur open en legt haar jurkje over het droogrek. Dan draait ze zich om en steekt ze haar hand uit. Kom, die van jou ook. Met lichte aarzeling trek ik mijn jurkje over mijn hoofd heen uit. Ik voel me ineens heel zelfbewust en vraag me af of ze mijn lijf mooi vindt. Ze geeft een klein fluitje als ik op haar af kom lopen, mijn jurkje in mijn uitgestoken arm. Leuk setje hoor, zegt ze terwijl ze een knipoog geeft. Mijn wangen worden rood als ik naar beneden kijk. Oh, deze, die is al wat ouder hoor. Ik probeer mijn hoofd koel te houden maar ze maakt het me moeilijk.
β€œZe wurmt zich langs me heen en pakt ondertussen mijn hand. Met zachte dwang trekt ze me naar het bed, zonder ons oogcontact te verbreken.”
Nadat ze mijn jurkje over het droogrek heeft gehangen komt ze terug gelopen, haar heupen bewegen lichtjes van kant naar kant. Haar groene ogen branden intens als ze ineens tegenover me staat. Haar borsten raken bijna die van mij. Als vanzelf pakt ze mijn kin tussen haar duim en wijsvinger en drukt een vederlichte kus op mijn lippen. Ik sluit mijn ogen en geniet van de sensatie van haar super zachte lippen op die van mij. Dan laat ze mijn kin weer los. Ik open mijn ogen en kijk recht in die van haar. Ze staan teder, zacht. Ze wurmt zich weer langs me heen en pakt ondertussen mijn hand. Met zachte dwang trekt ze me naar het bed, zonder ons oogcontact te onderbreken. Ik plof op mijn billen en Danielle gaat schrijlings bovenop me zitten. Haar mond zoekt die van mij wederom op terwijl ze haar handen door mijn haren laat gaan. Haar kus is nog steeds vrouwelijk en zoet maar voelt toch ook wat dwingender. Ik laat me meeslepen en zoen haar heftig terug terwijl ik mijn handen over haar dikke billen laat glijden. Ze kreunt zachtjes in mijn mond en duwt haar onderlichaam tegen dat van mij. Mijn handen glijden baldadig omhoog en ik klik de sluiting van haar bh los. Haar bh schiet open en ze schudt zelfstandig de bandjes van haar schouders waardoor haar borsten verleidelijk bewegen. Ik onderbreek onze zoen om haar te bewonderen. Haar borsten zijn vol, symmetrisch en ze heeft perfect gevormde tepels. Deze worden hard van opwinding en mijn blik schiet omhoog terwijl ik voorzichtig mijn handen om haar borsten leg. Ik geniet van het gevoel van haar tieten in mijn handen, ze zijn rond en zacht. Haar ogen staan donker en haar mond is lichtjes geopend. Ik blijf haar aankijken terwijl ik mijn lippen richting haar tepel laat gaan. Zachtjes lik ik over het puntje van haar tepel en ik hoor haar bibberend zuchten. Ik besluit haar hele tepel in mijn mond te nemen en ik zuig er zachtjes aan. Haar handen zetten meer druk achter in mijn nek terwijl ze mijn mond op zijn plek houdt.
Haar kreun komt van diep in haar keel en dan duwt ze me met haar handen tegen mijn schouders zachtjes weg. Ik leun achterover op bed en ze reikt achter mijn rug om mijn bh los te maken. Ze gooit hem naast het bed en laat een spoor van kussen langs mijn nek naar beneden gaan, richting mijn tieten. Bij mijn tepels aangekomen neemt ze haar tijd om ze te liefkozen. Ze likt, sabbelt en zuigt aan mijn tepels en ik duw mijn onderlichaam omhoog richting dat van haar. Mijn clit klopt en ik ben in mijn leven nog nooit zo opgewonden geweest. Voor ik het in de gaten heb laat ze mijn borsten met rust en kust ze in een spoor vanaf mijn navel naar de rand van mijn slipje. Ze laat haar tong onder de rand glijden en ik huiver van spanning en verwachting. Dan pakt ze aan beide kanten mijn slipje vast en trekt hem naar beneden. Ze beweegt ondertussen rustig van het bed af. Ik help haar mee door mijn heupen op te heffen. Ik kijk haar aan als ze op haar knieΓ«n gaat zitten, tussen mijn benen in. Ze houdt ons oogcontact vast terwijl ze met haar tong een lijn over mijn dijbeen trekt, recht naar mijn kutje. Uit opwinding kan ik mijn ogen niet langer open houden en ik laat mijn bovenlichaam achterover op het bed vallen. Ik voel haar tong ontdekkend rond mijn vagina gaan. Ze laat mijn clit nog even met rust. Haar kusjes en likjes rond mijn vagina voelen zacht en sensueel. Dan vindt ze mijn clit en begint er daadkrachtig overheen te likken. Haar tong windt me op en het lijkt alsof ze precies weet wat ze doet. Haar ritme is stabiel en ik merk aan mijn lichaam dat ik kan klaarkomen als ze zo doorgaat. Ik spoor haar aan door mijn heupen wat omhoog te duwen, richting haar mond. Ze legt haar handen in de holling van mijn onderrug terwijl ze gestaag doorgaat met beffen. Ik zucht en kreun en focus me op het gevoel wat ze teweeg brengt. De opbouw van mijn orgasme gaat nog sneller dan verwacht en voordat ik ontplof kan ik nog net een paar woorden uitbrengen. Oh, niet stoppen, alsjeblieft! Aangemoedigd blijft ze beffen op dezelfde plek en hetzelfde tempo. Ik spat in duizend stukjes uiteen als ik een orgasme over me heen voel gaan die vanuit mijn tenen lijkt te komen. Ik hol mijn rug nog wat meer en mijn tenen krullen. Ik schok nog wat na terwijl haar tong zachtjes over mijn clit gaat en vervolgens stilvalt.
Ik kom weer omhoog op mijn ellenbogen en moet mijn best doen om mijn ogen open te houden. Haar groene ogen staan stout en verleidelijk. Ze heeft een schuine glimlach om haar mond terwijl ze met de rug van haar hand haar mond afveegt. Ik duw mezelf overeind tot ik op mijn billen zit en voel dat de dekens nat zijn geworden onder mijn poes. Ondertussen zie ik dat Danielle haar zwarte slipje naar beneden schuift en op de grond laat vallen. Ik schuif wat naar achteren om ruimte te laten voor haar en ik nodig haar uit om op bed te komen. Ze komt op me af gekropen en gaat dan met haar benen over die van mij zitten. Onze kutjes raken elkaar nΓ©t niet en we pakken elkaars kin vast als we dichter bij elkaar komen voor een zilte kus. Ik laat vervolgens mijn hand weer door haar haren gaan en onze zoen verdiept zich. Mijn andere hand dwaalt af naar haar kutje en ik voel dat ze al zeiknat is. Voorzichtig streel ik haar daar, mijn vinger inmiddels nat van haar vocht. Als ik mijn vinger over haar clit laat glijden hoor ik haar kreunen. We zoenen en ik laat mijn vinger in een iets hoger tempo over haar clitje op en neer gaan. Haar ademhaling wordt sneller en ze pakt intussen mijn borsten in haar handen. Onze zoen wordt hongerig terwijl ze op haar climax afstevent. Ze zucht. Hmm, doorgaan zo. Haar stem klinkt hees en enorm geil. Ik blijf haar vingeren en al snel pakt ze me stevig vast en kust ze me terwijl haar lichaam half dubbelklapt onder haar orgasme. Ze kreunt in mijn mond en ik geniet mee van het genot wat zij beleeft. Nadat de rust wederkeert blijven we nog even stil, hangend tegen elkaar aan. Ze slaat haar wimpers naar me op en kijkt me zwoel aan. Ik glimlach naar haar terwijl ik een lok van haar haren achter haar oor stop. Ze pakt mijn kin weer tussen duim en wijsvinger en drukt een warme kus op mijn lippen.
Ik zag je al staan vanaf dag één, zegt ze hees. Ik jou ook, antwoord ik verlegen.

Winkelwagen