COCKRING-PENISRING

Waarom zou je die gebruiken?

De cockring wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Hoofdzakelijk wordt de ring gebruikt om een langere en grotere erectie te hebben. Daarnaast wordt die ook gebruikt om de harde penis gevoeliger te maken. In de SM wereld wordt die ook toegepast. 

Specialisten raden ook meer en meer aan om ringen te gebruiken in plaats van medicatie zoals viagra.

In de blog “vroegtijdige zaadlozing” kan je ook lezen dat de penisring ook gebruikt kan worden om minder snel klaar te komen. 

Welk type cockring gebruik ik nu?

  • leren cockring
  • metalen cockring
  • rubberen cockring
  • Siliconen cockring

Als eerste cockring raden we Siliconen ringen aan omdat die rekbaar zijn en moet je niet meten welke maat bij jouw past. Als je kiest voor een setje van siliconen ringen kan je met verschillende groottes testen wat fijn aanvoelt voor jou. Je zal een andere maat nodig hebben aan de hand van hoe je de ring wilt dragen.

Set van cockringen

Je hebt ook de verstelbare ring, die passen bij iedere man en zijn ook gemakkelijkere om te verwijderen. Tip:  Bij gebruik van de lassoring schat je maat en rek je die uit met je vingers en breng je die ter plaatsen.

Verstelbare cockring

Ook leuk voor de partner..

Er bestaan ookΒ cockringen met vibrator. De vibratie zorgt voor trillingen bij deΒ clitorisΒ van de vrouw waardoor zij ook meer genot ervaart.

Indien de partner te groot geschapen is of de vrouw pijn heeft bij het vrijen kan een penisring ook gebruikt worden. De ring zorgt er dan voor dat er niet te diep gestoten kan worden

Stretchy cockring

Penispomp

Als je de penispomp hebt gebruikt voor een harde erectie te krijgen moet je ook een ring aanbrengen. De ring moet zeer flexibel zijn want die moet over de pomp kunnen. Vanaf het moment dat de erectie er is moet die erover geschoven worden.

Winkelwagen