Prostaatmassage

Stimulatie de man -

Prostaatmassage

Bij de vagina weet je dat je de g-spot gevonden hebt als het oppervlak anders aanvoelt, en wat ruwer is dan de rest van de vagina. Dat is bij de prostaat niet het geval, al voelt-ie wel anders aan dan wat er zich omheen bevindt. “Het voelt als een grote knikker, in tegenstelling tot de rest van de anus, die vrij glad aanvoelt,” zegt Lewis.

“De prostaat is verbonden met de penis. Daarom is-ie zo gevoelig,” zegt Young. Daarom kun je de prostaat ook indirect stimuleren door het perineum te masseren. Dat is het stukje tussen de anus en de balzak. Een perineum-massage is daarom ook een goed startpunt voor als je partner een kleine voorbeschouwing van het echte werk wil. Zie het als het anale equivalent van een bank uitproberen in Ikea, voordat je ‘m in je huis neerzet.

Wees niet te zuinig met de hoeveelheid druk die je op de prostaat uitoefent. “Je moet een constante druk uitoefenen, dus het is eerder een diepere massage dan zomaar wat strelen. Het is immers een prostaatmassage, en niet 'prostaatkietelen'.”

Er bestaan ook prostaatvibrators die je hierbij kunnen helpen.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd