Mijn eerste uhh.. Vibrator ervaring (en tips!)

Speeltjes -

Mijn eerste uhh.. Vibrator ervaring (en tips!)

Tarzan, Magic wand, Bullet dit zijn 3 namen die je gelijk aan het denken zetten. En waaraan? Een vibrator!

Ik moet wel eerlijk zeggen, dat dit nou niet de meest uitnodigende namen zijn die je aan een vibrator kan geven. Dat is dan ook 1 van de redenen dat een eerste kennismaking met zo’n vibrerende staaf als ongemakkelijk kan worden ervaren. Zo ook bij mij…

Een Vibrator?!

Gefeliciteerd! 18 jaar en hier is je cadeau! Toen ik het cadeaupapier er af scheurde voelde ik een vlaag van schaamte en nieuwsgierigheid, maar ook vooral verbazing door mij heen schieten. Hij was helemaal roze en onderaan was die versierd met mooie steentjes. Dit ziet er leuk uit, maar toch verdween die onder in mijn nachtkastje.

Niemand die je vertelt hoe je het zou kunnen gebruiken. Moet die erin of alleen er tegen aan? Moet ik er op spugen of gebruik je glijmiddel? (sh*t, dat heb ik niet eens in huis) Moet ik erbij liggen of zitten? Zoveel vragen!! Maar toch nog steeds heel nieuwsgierig.

De eerste keer..

Nou daar ga je, Trrrrrrr! Hmm, dit voelt vreemd maar best fijn. Even wat anders proberen… Auw! 

Ik ben tot de conclusie gekomen dat een eerste ervaring met een speeltje niet heel fijn is, omdat we gewoonweg niet zo goed weten hoe het werkt. En dat is helemaal niet erg.

Het is echt een must om je lichaam te leren kennen, voordat je er iets in stopt of tegen aan houdt, maar het belangrijkste is om te ontspannen en te genieten van deze eerste spannende ervaring. 

Tips voor het gebruiken van een vibrator

  • Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, maar from me to you is het goedkoopste speeltje absoluut niet altijd het beste om mee te beginnen
  • Bedenk waarvoor je het speeltje wilt gebruiken. Uitwendige of inwendige stimulatie? Of misschien zelfs beide! Wil je het samen met je partner gebruiken of alleen? Ga zo maar door.
  • Wil je een speeltje met 1 of meerdere standen? (Sommige speeltjes hebben er namelijk wel 10!) Een speeltje met standen kan heel fijn zijn als je van afwisseling houdt, maar ook zodat je rustig aan een speeltje kan wennen.
  • Wil je een speeltje ook inwendig gebruiken? Dan wil ik je wel het gebruik van een glijmiddel adviseren. Een speeltje heeft namelijk geen vocht afscheidende klieren, waardoor het inbrengen van een speeltje soms wat stroef kan gaan of na een tijdje stroef wordt. Ik hoor je al denken, ‘ ja, ik word toch gewoon nat van mezelf’ Natuurlijk gebeurt dat, maar ook dat kan soms wat minder zijn omdat er bij vooral zo’n eerste moment veel spanning kan worden ervaren. ( Dus ontspan…)
  • Maak je speeltje achteraf goed schoon. Hier heb je ook speciale middelen voor. Gewoon even onder de kraan afspoelen met wat afwasmiddel is niet goed voor je speeltje en al helemaal niet voor je vriendin ;)

Heel veel plezier, maar geniet vooral van de ervaring!

Hieronder wat leuke, niet al te dure speeltjes om mee te beginnen:

Sweety Silicone Vibrator

G-Spot en Clitoris Vibrator

Multi Speed Vibrator


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd