Mijn eerste keer anaal.

Anale seks -

Mijn eerste keer anaal.

Even voorstellen..

Lily is een vrouw van 24 die 6 jaar een relatie heeft met een man, 26 jaar. In haar blogs neemt ze je mee in haar sekswereld waarin ze speeltjes uitprobeert.

Nieuwsgierig

Ik had het natuurlijk al vaker gehoord en gezien maar de behoefte ernaar bleef nog weg. Tot op een dag we in een vrienden groep grapjes maakten over onze seksleven en iemand heel serieus zei dat ze het wel 1 keer in de maand deden. Ik heb het hier niet over gewone ordinaire seks, maar over anaal. Ik zag mijn vriend naar mij keken met een glinster in zijn ogen en wist gelijk wat hij dacht. Hij wilt dit óók proberen.

De spanning

Daar begon het dan, ons anale avontuur. Waar moesten we beginnen? Ik wist 1 ding zeker, ik moest wel een grote boodschap hebben gedaan wil ik het doen. Ik was te bang en onwetend dat er anders uitwerpselen aan de condoom zouden blijven zitten. We moesten het wel met condoom doen toch, anders was het onhygiënisch dacht ik nog. Onwetend gingen we het avontuur aan met een condoom en heel veel glijmiddel.

Elke keer als we seks hadden fluisterde die dan in mijn oor of ik het nu dan echt wou proberen. Ik vond het zo ontzettend spannend en was ook bang voor de pijn. Eerste paar keren had ik niet mijn behoefte gedaan dus moest ik hem teleurstellen. Ik raakte wel steeds meer geïnteresseerd in anale seks en ging het opzoeken en filmpjes kijken om er meer over te leren. Ik was er nu echt helemaal klaar voor. Ik bereidde me helemaal voor, voor onze eerste keer anale seks. Ik ben naar de wc geweest heb alles goed schoongemaakt en stapte geil in bed.

Voorspel

We begonnen met voorspel, dat is bij ons vooral lekker zoenen en naakt tegen elkaar aanliggen. We voelden elkaars warmte en met mijn borsten tegen zijn borsten aan en met zijn geslachtsdeel tussen mijn benen werden we enorm opgewonden. Bij de gedachte wat er ging komen werd ik nog meer opgewonden. Ontzettend nat begonnen we met ordinair seks. Tot we op het punt waren dat we zo geil waren dat we niet meer konden. Nu moest het dan gebeuren. Met een condoom en heel veel glijmiddel probeerde mijn vriend bij mij naar binnen te komen. Wat deed dat een pijn. Erin deed zo een zeer en eruit voelde als een opluchting. Snel hadden we door dat ik eerst opgewarmd moest worden. Dat deed mijn vriend met zijn vingers. Langzaam konden we door gaan met de daad. We maakten het af en dat was onze eerste keer. Ik wist gelijk: oké dit gaat vaker gebeuren.

Ik vond het ontzettend geil en pijnlijk tegelijkertijd. Ik ging gelijk op onderzoek uit op internet en kwam op een site buttplugs tegen. Die-moest-ik-hebben! Zo gezegd zo gedaan en de buttplug was besteld.

In mijn volgende blog lezen jullie verder hoe het is afgelopen met de buttplug!


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd