Mijn eerste anale sekstoy

Anale seks -

Mijn eerste anale sekstoy

Lily is een vrouw van 24 die 6 jaar een relatie heeft met een man van 26 jaar. In haar blogs neemt ze je mee in haar sekswereld waarin ze speeltjes uitprobeert.

De sekstoy

De buttplug kwam al de volgende dag binnen en ik was zo benieuwd hoe het zou zijn. Ik verstop de doos onder mijn bed om het speeltje vanavond eindelijk uit te gaan proberen. Na het eten ga ik op bed liggen en open ik de doos. Ik zie een mooie gladde zwarte buttplug. Je had meerdere maten maar ik nam er 1 voor beginners. Hij ziet er heel mooi uit en ik kan niet wachten om hem uit te proberen vanavond!

Ik ga op het internet rond kijken en doe onderzoek naar hoe ik hem het beste kan gebruiken. Op dat moment kom ik terecht op glijmiddel speciaal voor anale gebruik uit. Deze glijmiddel is extra glibberig en moet er voor zorgen dat het minder pijn doet. Dit had ik eerder moeten weten! Vanavond doen we het nog even met normale glijmiddel. Ik raak enorm opgewonden door het bekijken van het speeltje en bij het fantaseren over vanavond.

Dan is het eindelijk zover, het speeltje kan gebruikt worden. Als we bezig zijn vind ik het toch wel ongemakkelijk om hem erbij te pakken. Gelukkig pakt hij hem er al bij en zegt: ‘zullen we deze maar eens gaan proberen?’. Ik knik en ga doggy zitten. Als hij mij aan het penetreren is, stopt hij hem er voorzichtig in. Eerst doet het een beetje pijn, want hij is niet opgewarmd. Daarna wen ik aan het gevoel. De pijn is zelfs een beetje fijn en overheersend. Ik word er erg opgewonden van en hij ook merk ik al. Na een paar keer stoten komen we klaar.

Of ik hem vaker ga gebruiken? Nou en of! Maar eerst eens de anale glijmiddel kopen en misschien nog wel meer speeltjes!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd