E.H.B.G ( eerste hulp bij geilheid) Doe-het-zelven is the way!

E.H.B.G ( eerste hulp bij geilheid) Doe-het-zelven is the way!

Je beste vriend of vriendin, het echtpaar dat net het zebrapad oversteekt, zelfs je buurvrouw of buurman van 70 doet het. Masturberen oftewel ‘’pagga slaan, trekken, dj’en of vingeren’’

Maar toch is het iets waar eigenlijk bijna niemand over praat, maar iedereen van elkaar weet dat ze het doen. Waarom is dat zo? Waarom schamen wij ons voor iets wat (bijna) iedereen doet en van geniet?

Mannen zijn daarin toch wat relaxter dan vrouwen, zij kunnen er namelijk even een ‘’slinger’’ aan geven zonder dat het heel raar wordt gevonden. Ik denk dat dat toch voortkomt uit het “alfa-mannetjes” gedrag van “kijk mij nou”? Met mij wil je je voortplanten! 

Maar als een vrouw zegt: ‘ik heb net heerlijk achtjes gedraaid’ wordt ze toch raar aangekeken. Ergens wordt er toch verwacht dat vrouwen ingetogen horen te zijn op het gebied van seks. Vrouwen worden moeders en moeders doen dat niet, toch? Er rust nog steeds teveel taboe op het stukje zelfbevrediging, maar waarom? Het is voor zoveel dingen goed, zelfs voor je gezondheid!

For the guys

Als je denkt aan zelfbevrediging bij mannen is het bijna zonde hoe weinig ze er zelf van weten. Even wat glijmiddel er bij pakken of even snel onder de douche. Je zou er ook een speeltje bij kunnen  gebruiken. Ik hoor je al denken ‘Dat doen alleen mannen die geen sex kunnen krijgen toch?’

Absoluut niet! Ik weet zeker dat de mannelijke lezers onder ons het zogenaamde trucje van de slapende hand wel kennen. Je zou dus 5 minuten op 1 van je handen moeten zitten zodat deze ‘’slaapt’’. Als je dan je (grote) kleine vriend zou beetpakken, moet dat voelen alsof iemand anders het voor je doet. (Jullie ervaringen hoor ik graag in de reacties ;) )

Je hebt tegenwoordig zoveel leuke, spannende maar vooral erg handige speeltjes voor deze daad, bijvoorbeeld de Masturbators.

Dit zijn siliconen speeltjes die een vagina, mond, hand of zelfs anus simuleren. Je doet hier een beetje glijmiddel in en glijdt hem zo over je penis. Aan de binnenkant hiervan heb je allerlei hobbeltjes en bobbeltjes waardoor het bijna lijkt alsof je hem daadwerkelijk in bv een vagina stopt. Ik zeg: Worth a shot, right?!

For the ladies

Zelfbevrediging bij vrouwen is toch iets anders, omdat een groot deel van de vrouwen zich ervoor schaamt. Toch begint het bij de meeste vrouwen erg vroeg. Je kan je vast die ene knuffel of kussen wel herinneren waar je als meisje op hebt gereden omdat het toch een apart, maar fijn gevoel gaf.

Je zou kunnen beginnen met een druppeltje glijmiddel op je vingertoppen en je hele vagina masseren, alles meepakken! Je binnenste en buitenste schaamlippen, je clitoris maar zelfs je borsten en tepels mag je niet overslaan. Je kan wat druk uitoefenen, wat knijpen, neem gewoon lekker je tijd. Als je dit gedaan hebt zou je altijd nog een viborator of dildo kunnen overwegen. (Ik zou die komkommer in de koelkast laten liggen)

For him and her

Probeer gewoon lekker te ontspannen. Pak er een filmpje of boekje bij en zorg er gewoon voor dat je er een momentje van maakt. Dit is jouw moment, dus kun je net zo goed helemaal uitpakken en genieten.

We doen het (bijna) allemaal en door het bespreekbaar te maken, kan je op nieuwe ideeën komen of fantasieën werkelijkheid laten worden.

Het is tenslotte Masturbatie maand! Have fun!

 Voordelen van zelfbevrediging:

  • Verlaagt stress en depressie:

Door meer aanmaak van dopamine en oxytocine, dit zijn de stofjes die je happy maken

  • Zorgt voor goede doorbloedingen down under:

Meer cortisol aanmaak, wat goed is voor hart en bloedvaten of te wel Cardio!! 

  • Je leert je lichaam kennen en daarbij wat je zelf fijn vindt:

Dit is vooral belangrijk voor jezelf. Hierdoor weet je ook wat je fijn vindt als je seks hebt. Dit geeft je het zelfvertrouwen om dit ook aan je partner te vermelden (Tip: ga eens naast elkaar liggen en bevredig jezelf, zo kun je ook van elkaar leren)

Purrfect vibrator

Mond en vagina

Realistische dildo

Tenga


1 reactie

  • Geile teddybeer

    Interessante blog en leest lekker weg terwijl je je eigen fantasie erop kan loslaten. Het taboe zou inderdaad niet moeten hoeven en geniet allemaal van jezelf! Masturberen kun je leren! Maar laat de komkommer inderdaad in de koelkast. ;-)

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd