Anaaldouche

Anale seks -

Anaaldouche

Waarom zou je een anaaldouche gebruiken? 

Je gebruikt die om je anus en endeldarm van binnen schoon te spoelen. Dit doe je al je anale seks wil hebben of met anale speeltjes wil spelen. Veel mensen gebruiken graag een anaaldouche zodat met een propere lei kunnen beginnen. 

Er bestaan heel wat soorten anaaldouches van spuiten, reservoirs tot artikelen dat je kan aansluiten op de kraan. 

Het is de bedoeling dat je steeds anale douche vult met lauw water en paar centimeter diep is voldoende. Daarna kan je reservoir leegduwen en kan je die weer uit het lichaam halen; Je houdt het water eventjes op en dan ga je boven het toilet weer laten uitstromen. Je herhaalt deze procedure meerder keren. Het is wel beter om meerdere keren met kleinere hoeveelheden te spoelen en dan één keer grote hoeveelheid.
Een anaaldouche kan zeker geen kwaad voor je darmen als je dit niet dagelijks doet en met lauw water uitvoert.

Glijmiddel

Gebruik zeker glijmiddel als grotere anaaldouches gebruikt of met ribbels. Er bestaat glijmiddel speciaal voor anaal die zorgt er voor dat je kringspier wat gaat ontspannen. 

Hygiëne

Zorg er wel voor dat er geen vuil water terugloopt in het reservoir. Zeker als je partner ook gebruik maakt van dezelfde anaaldouche. Als je ééntje kiest met pomp blijf de pomp ingedrukt houden dat die verwijderd is zodat het zeker geen vuil vocht kan terugvloeien.

Soorten anaaldouches

types

Lees ook meer over anaal in onze anders blog: Anaal

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd