Review over Lelo - Ida koppelvibrator

Review over Lelo - Ida koppelvibrator

De koppelvibrator ida van Lelo hebben we uitgebreid getest zoals de meeste van onze toys in de webshop om onze klanten goed te kunnen informeren. De vibrator van Lelo genaamd Ida is een toppertje van formaat.

 

Zelf zijn we een enorme fan van het merk Lelo. Het merk zorgt er steeds voor dat alles tot in de puntjes afgewerkt is en met smaak ontworpen. Design staat voor Lelo hoog in het vaan! Je kan ook alle aangekocht artikelen registreren voor garantie. De benodigde oplaadkabel en batterijen zijn ook meegeleverd.

Het speeltje bestaat uit twee onderdelen. Het schijfvormige speeltje bediend het gedeelte die inwendig in de vagina wordt gebracht. Maar de schijf kan ook gebruikt worden als vibrator voor de clitoris en tepels. het schijfvormig gedeelte trilt en je kan kiezen voor verschillende patronen. Zelf als vrouw hou ik van eentonig patroon want anders irriteert mij dit. De schijf hebben we gebruikt tijdens het voorspel om mijn clitoris te stimuleren.

Nadat we opgewarmd waren kon het echte werk beginnen. Eerst bracht ik wat glijmiddel aan ( er is één zakje meegeleverd) en smeerde het speeltje in die inwendig moest geplaats worden met glijmiddel in. Mijn partner bracht het speeltje in. Zorg ervoor tijdens het inbrengen dat de uiteinde van het speeltje, die schijfvormig is naar boven is gericht ( richting clitoris).

 

Daarna bracht te partner zijn geslachtsdeel in bij het speeltje en konden we starten met de stimulatie. Het speeltje hebben we redelijk snel doen rondraaien. Het inwendig gedeelte maak ronde bewegen volgens het gekozen patroon en de uiteinde die uitsteekt uit de vagina trilt voor de clitoris. 

Voor mijn partner vormde dit ook een zalig gevoel. Tijdens de penetratie voelt hij bewegingen en trillingen tegen zijn penis, vooral op het uiteinde van de penis die extra gevoelig is. Dit zorgde voor een extra stimulans.

Over het algemeen is Ida zeker een fijne speeltje voor zowel man als vrouw. Wat wij ook leuk vinden is dat de bediening extern kan gebeuren waardoor je niet meteen je gsm nodig hebt die voor afleiding kan zorgen 

En vergeet hem zeker vooraf niet op de laden, voor jullie willen beginnen met hem uit te testen dit bespaart heel wat moeite ;) 

 

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Tags