16 De omgekeerde cat

moeilijkheidsgraad: 2, vrouw bovenop -

16 De omgekeerde cat

(vrouw bovenop)

Hoe uit te voeren:

Begin voor de omgekeerde CAT, in de traditionele positie met de vrouw bovenop ( zie nummer 14). De vrouw beweegt zich geleidelijk naar voren totdat ze plat boven op de man ligt. Zo heeft zij de controle over het tempo en kan ze haar lichaam langs de man op en neer wrijven.

Waarom is dit fijn voor de man:

In deze heel sensuele positie voelt u de borsten van uw partner over uw lichaam wrijven. Deze positief is ideaal als u heel groot geschapen bent omdat hij de diepte van de penetratie controleert. Als u partner haar benen bij elkaar houdt, is de vagina strakker.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Door rustig heen en weer te bewegen en ronddraaiende bewegingen te maken terwijl de man in u is, worden de clitoris en de schaamstreek maximaal gestimuleerd terwijl zijn penis u vanbinnen stimuleert. Het is ook veel minder vermoeiend voor uw dijen dan de traditionele posities met de vrouw bovenop.

Waarschuwing: Dit kan onplezierig zijn als de vrouw heel zwaar is en in dit geval moet ze haar gewicht meer ondersteunen met haar armen, knieën en schouders. Een alternatieve positie met de man bovenop of naast elkaar is dan misschien prettiger voor allebei.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd