14. Easy rider I

moeilijkheidsgraad: 1, vrouw bovenop -

14. Easy rider I

( seksstandje - vrouw bovenop)

Hoe uit te voeren: 

De man ligt op zijn rug terwijl de vrouw schrijlings op hem zit, haar gewicht naar voren brengt op de handen en hem berijdt.

Waarom is dit fijn voor de man:

Het duurt in deze positie over het algemeen langer voordat de man klaarkomt, dus is het een heel goede positie om te proberen als u er de tijd voor wilt nemen. Kantel voor een diepere penetratie uw bekken naar uw partner, hoewel deze positie al vrij diep is.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Een van de beste dingen van de positie is dat hij de clitoris heel erg stimuleert. Hoe meer u naar voren leunt, hoe beter de stimulatie. De beweging van de man is in deze positie uiteraard beperkt. Als u wilt kunt u dit maximaliseren door de armen van uw partner op het bed te drukken terwijl u de liefde bedrijft. In deze positie kunt u ook het tempo en de diepte van de penetratie bepalen. Als het liefdesspel meestal niet zo lang duurt als u zou willen, kan deze positie dat verbeteren omdat u de penetratie ondiep kunt houden en u , en niet uw partner, het tempo bepaalt.

 

Waarschuwing: Deze positie kan onplezierig zijn als de man heel groot geschapen is of als de vrouw een gevoelige baarmoedermond heeft.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd