Jonge meisjes willen mijn zaad

 

Op mijn vrije dag was het mooi weer, open blauwe hemel en de zon scheen. Ideaal om eventjes te gaan lopen, even tot rust komen tijdens het joggen.

Ik besloot om in het park te gaan lopen, dit was al een eindje geleden. Er waren wel heel wat mensen aanwezig. Niet veel maar toch wel voldoende. Er waren ook leuke meisjes die er rondliepen.

Na een aantal kilometers in de ben ging ik eventjes zitten om wat op adem te komen. De dames hadden mij dus blijkbaar gezien en dichter naar me toegekomen. Het viel me wel op dat ze op deze warme dag korte jurkjes aanhadden. Wat ik niet wist dat ze hun BH hadden uitgedaan en in de hand hielden als ze naar mij toeliepen.

Ze stonden opeens voor mij een tiental meters. Er was niemand meteen in directe omgeving. Ze stonden met hun rug naar mij toe en toen besloten te gaan bukken. Ik keek recht tegen die heel erg strakke en mooi geile natte kutjes. Ik wist wel eventjes geen raad. En mijn geslachtsdeel ook eventjes niet want die schoot spontaan wakker.

Ik moest wat gespreid zitten omdat hij anders klem zat en kan dan niet helemaal tot zijn recht komen. De meiden zagen dat mijn pik hard was in mijn sportbroekje gingen ze met hun gezicht naar mij op de grond zitten. Ze deden hun benen uit elkaar en trokken hun slipje uit. En begonnen spellen met hun kutje;

Zelf kon ik mijn harde pik niet meer verbergen en keek ik om mij heen of er niemand in de buurt was De meiden keken toe hoe ik mijn broek omhoog tilde en naar beneden trok zodat mijn pik en ballen naar buiten kwamen.

Ze zaten met grote ogen en open monden naar mij te kijken en wisten gewoon zeker dat ze mijn lul in hun mondjes wilden nemen. Hoe ik dat wist? Nou, ze kwamen naar mij toe en zeiden dat ze mij wilden pijpen. We waren nou al zo ver heen dat ik het gewoon maar liet gebeuren. Als we betrapt zouden worden, dan was dat maar niet anders

Ze trokken aan mijn pik en speelde ermee, waarna ze aan beide zijde samen aan mijn eikel begonnen te sabbelen al zoenend en zuigend. Beide dames hadden heel wat ervaring. Ze opende hun mondjes en trokken mij af en zo spoot ik en verse lading sperma in de monden.

Opeens hadden ze iemand gezien in het park dat ze kende en ik stak snel mijn druipende pik in mijn sportbroek en liep weg. Ik was nog volop aan het nagenieten als ik thuiskwam.

Toen ik in de badkamer stond om mij te douchen viel er een briefje uit mijn broek met een telefoonnummer…


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd