Anna ontmoet andere dame in het park – deel 2

Ze deed haar knopje los en keek ondeugend naar de onbekende vrouw die rechtover haar zat. De vrouw negeerde het en las verder in haar boek. Anna had zin. Zin in seks, zin in het onbekende, zin om klaar te komen…

Het boek dat de vrouw las, had de titel: Diep in mij.. Anna moest grinniken. Ze ging van haar plaats en ging naast de dame zitten.

Het was zonnig en warm, maar in het park waren er niet veel voorbijgangers. Waarschijnlijk waren de meeste nog op het werk.

 ‘Is het een mooi boek?’ vroeg Anna. De vrouw keek niet op maar antwoordde wel: ‘Ja best wel.’ Anna schoof wat op en voelde dat haar been net dat van de vrouw aanraakte. Ze schrok lichtjes maar bleef zitten en las verder. Althans dat probeerde ze, want Anna stelde opnieuw een vraag: ‘Is het hoofdpersonage in je boek net zo knap als jij?’

De dame keek op en zag de bruine ogen van de jonge dame. ‘Waarom denk je dat het hoofdpersonage een vrouw is?’ Anna hief haar schouders op. ‘Gewoon. In de meeste verhalen is dit toch zo. Niet?’ De onbekende antwoordde niet en sloeg haar pagina om zodat ze verder kon lezen. Anna bleef haar aanstaren en vond dat ze mooie benen had. Ze had namelijk een kort zwart rokje aan maar had er geen nylokousen onder. ‘Kom je vaak naar hier?’ vroeg ze verder. De vrouw sloeg haar boek toe en keek Anna strak aan. ‘Wat wil je van mij?’ Er verscheen een kort lachje op haar gelaat. ‘U,’ antwoordde ze vastberaden. De dame keek haar onbegrijpend aan. ‘Sorry, maar ik ken u niet.’ Anna nam een blonde haarlok van de vrouw tussen haar vingers en zei: ‘Moeten we elkaar dan kennen om wat leuks te doen.’ Ze kreeg geen antwoord. ‘Weet je, soms in het onbekende tasten,’ ging Anna verder, ‘is net dat wat mensen nodig hebben om te weten wat hun diepste verlangens zijn.’ De dame keek strak voor zich uit maar luisterde wel verder. ‘Heb jij nooit zin om iets te doen waar je naar verlangt, maar er helaas te lang over nadenkt, waardoor het dan niet doorgaat?’ Zonder maar aan iets specifiek te denken, moest de vrouw knikken.

‘Wil je dan nu even met me in het onbekende duiken?’ vroeg Anna, terwijl ze nog steeds spelend de haarlok tussen haar vingers gleed. De onbekende kreeg een blose op haar wangen. Als buitenstaander leek deze dame verlegen en terughoudend maar binnenin schreeuwde ze om dat tikkeltje onwetendheid. Anna streelde over haar wang. Ze trok zich terug en keek rondom zich. ‘Je hoeft niet bang te zijn,’ stelde Anna haar gerust. ‘Niemand zal zijn aandacht op ons vestigen.’ Haar hand schoof lichtjes naar de binnen kant van de dame haar dij. Ze beet op haar lip. ‘Ik wist wel dat je het zou willen.’ fluisterde Anna in haar oor.

De vrouw bleef angstig rondom haar kijken om er zeker van te zijn dat niemand voorbij stapte. ‘Ontspan u.’ zei Anna, terwijl ze met haar hand dieper ging en voelde dat de onbekende geen onderbroek droeg. ‘Jij bent er mij zo eentje.’ zei Anna ondeugend. De dame moest glimlachen. Met haar wijsvinger wreef ze over de onbekende haar schaamstreek. Ze kneep haar benen wat toe, zodat er voorbijgaande wandelaars toch maar niet zouden zien wat dat ene hand tussen haar benen deed. Anna ging een stap verder en gleed haar vinger voorzichtig in de (nu wel) natte kut van de onbekende. Ze werd er nog meer opgewonden van en zocht toenadering om de nog steeds onbekende dame te zoenen. Ze liet zich kussen. Het begin liep stroef en onzeker, maar na een tijdje gaf de vrouw zich over aan de charmes van Anna. Haar benen gingen iets meer open en ze stond Anna toe om haar te zoenen met de tong. Vervolgens wou ze een stapje verder gaan. Ze besloot om op de vrouw te gaan zitten. Het gaf haar een overweldigend en opwindend gevoel om te laten aanvoelen aan deze schoonheid dat zij de touwtjes in handen had. Anna kuste haar nog heviger en bracht de vingers van de onbekende aan om haar ook aan te raken. Ze genoot van de vingertoppen die haar aanraakte. Het was een kietelend gevoel, maar dan niet dat je er om zou lachen maar eerder dat je er meer van wou. Ook Anna streelde met haar vingers over het lichaam van de dame. Haar borsten paste net in haar hand. Ze waren niet groot, en niet klein maar perfect om te verwennen. Anna deed 2 knopjes los van haar zwarte blouse en beet even op haar lip. ‘Je hebt ook geen beha aan.’ zei ze met een niet zo verwonderde toon. De onbekende wou iets zeggen maar Anna dook tussen haar boezem en likte over rechter tepel. Ze kreunde. Anna draaide rondjes rondom haar tepel,  eerst heel traag en daarna sneller. Kussend ging ze terug naar haar lippen en zoende haar intens. Terwijl ze kusten, zocht Anna weer toenadering om met haar hand in de dame haar rok te gaan. Ze wreef met haar handpalm over de schaamstreek en schoof haar middelvinger weer in. Anna zag hoe de verlegen vrouw van tien minuten geleden helemaal in haar macht was en genoot ervan. Een tweede vinger gleed ze naar binnen en zag hoe ze op haar lip beet om het niet uit te roepen. Ze werd natter en Anna voelde dat het niet lang meer zou duren voor de onbekende zou klaarkomen tussen haar vingers.

Ze stopte ineens…De vrouw, die helemaal in extase was, begreep niet waarom ze stopte. Anna ging van haar schoot en keek haar met een ondeugende blik aan. ‘Wil je nog steeds klaarkomen?’ De dame bekeek haar bijna smekend aan en knikte. ‘Als je meer wil, zal je moeten wachten.’ kondigde ze aan.

De vrouw begreep het niet. Anna nam iets uit haar achterzak en overhandigde het. ‘Als je meer wil, aarzel dan niet om me te bellen?’

Anna deed de knopjes van haar blouse terug toe en deed of er enkele seconden geleden niets aan de hand was. ‘Oke,’ zei de vrouw nog steeds onwetend, ‘ik bel je nog wel.’ Anna glimlachte en gaf de onbekende nog een laatste kus op de mond. ‘Wat is je naam trouwens?’ vroeg Anna voor ze vertrok. ‘Mijn naam is Ellen.’

Met dank aan https://www.instagram.com/a.liloumodel/

Winkelwagen