9 de springende kikker

( seksstandje – man bovenop)

Hoe uit te voeren: 

Begin in de missionarishouding ( stand 1). De man gaat dan op handen en knieΓ«n zitten en de vrouw tilt haar bekken op naar zijn penis. De man staat stil terwijl de vrouw de beweging controleert van onderaf.( Als u denkt dat dat lukt, begin dan in de missionarishouding en kom gelijktijdig omhoog.)

Waarom is dit fijn voor de man:

U kunt uw partner goed zien. Zij kan vrij gemakkelijk uw ballen strelen, als u dat fijn vindt. U kunt ook even uitrusten en voelen hoe uw partner het tempo bepaalt!

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Deze positie maakt het bekken strakker, waardoor u meer kans hebt op een orgasme. Deze positie geeft u ook controle over de hoek, waardoor u kunt zorgen voor zo veel mogelijke stimulatie van de clitoris. Uw partner kan in deze positie ook gemakkelijk uw borsten strelen. De penetratie is niet zo diep, dus dit is ideaal als uw partner heel de groot geschapen is en u hem niet te diep in u wilt.

Waarschuwing: Probeer dit niet als de vrouw rugklachten heeft, want dat is te zwaar. De vrouw moet ook goede beenspieren hebben om deze positie een tijdje vol te kunnen houden
Winkelwagen