5 de geile schaar

( seksstandje – man bovenop)

Hoe uit te voeren: 

De vrouw ligt op haar rug met een been gestrekt en het andere zo hoog mogelijk opgetild. De bedoeling is dat ze hem op de schouder van har partner legt. De man knielt tussen de dijen van de vrouw en penetreert haar. Hij kan het opgetilde been van de vrouw vasthouden of haar lichaam strelen tijdens het liefdesspel.

Waarom is dit fijn voor de man:

Hierdoor wordt de penetratie dieper. Hoe hoger het been van uw partner, hoe dieper de penetratie, omdat het de vagina langer maakt.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

De handen van de man zijn vrij om uw borsten, romp en clitoris te strelen. In deze positie lijkt de penis van uw partner groter omdat uw vagina nauwer en de penetratie dieper wordt. Het is in deze positie ook gemakkelijker voor hem om de G-spot te raken.

Variaties

Probeer dit, om de penetratie nog dieper te maken, met de beide benen van de vrouw op de schouders van de man. De vrouw moet hiervoor echter wel vrij lening zijn.

Waarschuwing: Als de man een heel grote penis heeft, moet hij langzaam bewegen totdat hij er zeker van is dat zijn partner het prettig vindt. De vrouw moet haar been niet hoger doen dan prettig is.
Winkelwagen