2 DE UITGEBREIDE MISSIONARIS

( seksstandje – man bovenop)

Hoe uit te voeren: 

Net als bij de gewone missionaris ( stand I) ligt de vrouw op haar rug met de benen gespreid, maar ze buigt nu de knieΓ«n. De man ligt bovenop, ondersteunt zijn gewicht met de armen en penetreert haar. Als hij binnen is, zet de vrouw haar voeten op zijn dijen of billen.

Waarom is dit fijn voor de man:

Hoewel u niet zoveel controle hebt over de beweging als bij de traditionele missionaris is de penetratie veel dieper als uw partner haar benen buigt. Hoe hoger ze haar benen op uw lichaam legt, hoe dieper u kunt komen.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Als u de voeten op de billen van uw partner legt, wordt zijn schaambeen tegen uw clitoris gedrukt waardoor u maximale stimulatie krijgt. U kunt uw partner dieper naar binnen duwen door zijn stoten te controleren met uw voeten of handen. Het is ene heel goede manier om het gevoel te krijgen dat de penis groter is. 

Waarschuwing: Als de man zwaar is kan deze positie onplezierig zijn en in dat geval moet hij zijn gewicht meer ondersteunen met de armen en knieΓ«n; Posities met de vrouw bovenop of variaties waarbij het gewicht van de man minder op de vrouw rust, zijn dan misschien prettiger voor allebei.
Winkelwagen