14 EASY RIDER i

( seksstandje – vrouw bovenop)

Hoe uit te voeren: 

De man ligt op zijn rug terwijl de vrouw schrijlings op hem zit, haar gewicht naar voren brengt op de handen en hem berijdt.

Waarom is dit fijn voor de man:

Het duurt in deze positie over het algemeen langer voordat de man klaarkomt, dus is het een heel goede positie om te proberen als u er de tijd voor wilt nemen. Kantel voor een diepere penetratie uw bekken naar uw partner, hoewel deze positie al vrij diep is.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Een van de beste dingen van de positie is dat hij de clitoris heel erg stimuleert. Hoe meer u naar voren leunt, hoe beter de stimulatie. De beweging van de man is in deze positie uiteraard beperkt. Als u wilt kunt u dit maximaliseren door de armen van uw partner op het bed te drukken terwijl u de liefde bedrijft. In deze positie kunt u ook het tempo en de diepte van de penetratie bepalen. Als het liefdesspel meestal niet zo lang duurt als u zou willen, kan deze positie dat verbeteren omdat u de penetratie ondiep kunt houden en u , en niet uw partner, het tempo bepaalt.

Waarschuwing: Deze positie kan onplezierig zijn als de man heel groot geschapen is of als de vrouw een gevoelige baarmoedermond heeft.
Winkelwagen