11 HET KRUIS

( seksstandje – man bovenop)

Hoe uit te voeren: 

De vrouw ligt op haar rug en de man ligt dwars boven op haar zodat ze een ‘kruis’ vormen. De vrouw legt haar ‘buitenste’ been ( het been onder zijn dij) tussen de benen van de man, zodat haar benen in elkaar grijpen, en hij glijdt naar binnen.

Waarom is dit fijn voor de man:

De vagina van uw partner is in deze positie nauw waardoor u extra wordt gestimuleerd. Zij kan zo ook gemakkelijk uw ballen strelen, uw bilnaad stimuleren of zelfs een vinger in uw anus laten glijden om uw prostaat te stimuleren 

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

De penetratie is in deze positie niet zo diep en daarom is hij ideaal als uw parnter heel groot geschapen is en u diepe penetratie wilt vermijden. Vanwege de ongebruikelijke hoek is het echter aan te raden om veel glijmiddel te gebruiken. In deze positie komt de clitoris vrij waardoor u hem kunt stimuleren of langs de dij van uw partner kunt wrijven. Het is ook een heel goede positie voor het gebruik van een sex toy; gebruik het op uw clitoris terwijl uw partner u penetreert.

Waarschuwing: Deze positie moet niet worden geprobeerd als u of uw partner rugklachten heeft; Het kan ook onplezierig zijn als de man zwaar is en in dat geval is een positie met de vrouw bovenop misschien prettiger.
Winkelwagen