1 DE MISSIONARIS

( seksstandje – man bovenop)

Hoe uit te voeren: 

De traditionele positie maakt volledige intimiteit mogelijk. U kunt uw partner goed zien, kussen, knuffelen en strelen. Het contact over het hele lichaam stimuleert het grootste seksorgaan van het lichaam: de huid. De missionaris is een van de gemakkelijkste posities om uit te voeren. De vrouw ligt op haar rug en spreidt haar benen. De man ligt bovenop tussen haar benen, kijkt haar aan en ondersteunt zijn gewicht. Dan penetreert hij haar.

Waarom is dit fijn voor de man:

U hebt de meeste controle dus u kunt het tempo bepalen. Als u gevoelige billen en/of een gevoelige rug hebt, kan uw partner u gemakkelijk strelen. Hoe dichter uw partner haar benen bij elkaar houdt, hoe strakker het wordt.

Waarom is dit fijn voor de vrouw:

Als uw nek een erogene zone is kan uw partner hem gemakkelijk kussen. U kunt de clitoris en schaamheuvel langs de onderkant van de penis wrijven. Het is ook gemakkelijk om de bekkenbodemspieren te spannen om het extra opwindend te maken.

Waarschuwing: het kan onplezierig zijn als de man zwaar is. Er kan dan beter gebruik worden gemaakt van andere posities waarbij de vrouw bovenop zit of variaties waarbij het gewicht van de man minder op de vrouw rust;
Winkelwagen